Predsjednik LCI Patti Hill

 

Predsjednička tema

Mi služimo

Uspješni ljudi iz cijelog svijeta vodili su našu veliku asocijaciju u svojoj više od 100-godišnjoj povijesti. Iako svaki međunarodni predsjednik donosi svoju jedinstvenu strast i perspektivu Lions Clubs International, postoji (i uvijek će biti) jedna konstanta koja ujedinjuje sve Lavove: uslugu. S ovim kao vodičem, svaki predsjednik predan je pomaganju klubovima da povećaju svoje članstvo i povećaju svoju uslugu kako bismo mogli još veći utjecaj na naše lokalne i globalne zajednice.

2023-24 Lions International President Dr. Patti Hill | Biography

DR. PATTI HILL

MEĐUNARODNA PREDSJEDNICA

Dr. Patti Hill iz Edmontona, Alberta, Kanada izabrana je za međunarodnu predsjednicu Lions Clubs International na 105. međunarodnoj konvenciji udruge od 7. srpnja do 11. srpnja 2023.

Međunarodna predsjednica Patti Hill direktor je konzultantske tvrtke. Sa 30 godina iskustva kao pedagoginja i psihologinja, bila je mentorica studentima diplomskih studija i psiholozima na izobrazbi. Ona se također zalagala za prava djece i mladih koji su gluhi i/ili slijepi.

Član je Edmonton Host Lions Cluba od 1990., Međunarodna predsjednica Patti Hill obnašala je dužnost na mnogim funkcijama unutar udrugeLionsa uključujući i okružne predsjednice za članstvo, okoliš i međunarodnu suradnju i razumijevanje. Osim toga, ona je služila kao član odbora multinacionalnog Lions Leadership Foruma SAD/Kanada kao koordinator za kampanju SightFirst II, tajnik i potpredsjednik Lionsa Eyebank (Alberta).

Bila je predsjednica istraživačkog instituta Lions Eye Sjeverne Alberte i izlagač na mnogim forumima

i konvencijama. Dr. Hill je jedan od osnivača Savjetodavnog odbora Lions of Canada.

U znak priznanja za svoje usluge udruzi, međunarodna predsjednica Hill primila je brojne nagrade, uključujući nekoliko međunarodnih predsjedničkih nagrada. Ona je počašćena s nagradom Ambasador dobre volje, najvećom počasti koju udruga dodjeljuje članovima. Također je dobitnica Progressive Melvina Jonesa i dobitnica brojnih drugih nagrada.