Club Event

LIONS CLUB OSIJEK TRADICIONALNO NAGRAĐIVANJE NAJBOLJIH STUDENATA

NASTAVAK STOŽERNOG PROJEKTA KLUBA

Lions club Osijek i Lions club Đakovo će i ove godine po 29. put nagraditi najbolje studente sa svih sastavnica Sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera".

Nagraditi će se 17 najboljih studenata osječkoga Sveučilišta.

Svečanost dodjele nagrada će se održati 14.12.2023 u 12 sati u auli rektorata Sveučilišta "Josipa Jurja Strossmayera" u Osijeku.

20 slots left.

Humanitarni božićni Lions bal

Lions Club Zadar poziva na tradicionalni HUMANITARNI BOŽIĆNI BAL, za pomoć u opremanju prostora Udruge za autizam Zadar, koji će se održati u restoranu Kornat, u petak 8. prosinca 2023. s početkom u 19:30 sati. Ulaznica 45€ uključuje priilog za humanitarnu akciju, svečanu večeru i dobru zabavu uz Duju i bend Breskvice.

20 slots left.

Humanitarne karaoke

25.11.2023. od 18,00 h nadalje LC Delnice Gorski Kotar organizira „Humanitarne karaoke“ u POOL baru u dvorani u Delnicama. Dobrodošli su svi ljudi dobre volje, željni pomaganja i dobre zabave.

Donacija po osobi iznosi 10,00 Eur.

Sav prihod je namijenjen mladima s poteškoćama u razvoju sa delničkog područja od kojih će nam se nekolicina i pridružiti.

96 slots left.

Predstavljanje pretiska knjige “Hrvati na ledenom moru” uz otvaranje izložbe

U ponedjeljak (6. studenog) u izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice s početkom u 18 sati bit će predstavljeno prošireno izdanje knjige Petra Kuničića iz 1893. godine "Hrvati na ledenom moru" te će biti prikazana izložba o ekspediciji i o hrvatskim pomorcima, istraživačima Arktika, autora Milorada Stanića i Miljenka Smokvine koji je nakon godina istraživanja detalja te polarne ekspedicije pripremio pretisak i nadopunu Kuničićeve knjige.

Unlimited slots left.

Stranice