Club Event

Čast nam je pozvati Vas na humanitarni Event LC Griča i prijatelja

Čast nam je pozvati Vas na humanitarni Event LC Griča i prijatelja

 u Foyeru Hrvatskog narodnog kazališta

   ponedjeljak 05.06 od 19-21 sat.

Za Vas pjevaju  sopran Darija Auguštan i tenor Roko Radovan uz klavirsku pratnju Viktora Čizmića  najljepše operne i operetne arije i duete! Za ovaj nevjerojatan događaj ulaz je slobodan za sve koji će podržati ovu akciju, i donijeti svjetlosti i nadu u živote onih kojima su psi vodiči neophodni.

100 slots left.

LC Korzo u akciji "Put bijelih ruža"

Na tri lokacije u Dječjoj kući riječkog kompleksa Benčić, trideset i šest članica Lions kluba Korzo zasadilo je 36 bijelih ruža. To je dio međunarodne lions aktivnosti pod nazivom "Put bijelih ruža" gdje klubovi iz Makedonije, Hrvatske, Slovenije i Austrije sade ruže kao simbol mira, ljubavi i prijateljstva. S riječkim ružama zasađene su i sadnice članica Lions kluba Mursa iz Osijeka, a one su do sada, uz poznatu šetnicu uz Dravu, zasadile već nekoliko stotina ruža.

Unlimited slots left.

LC Korzo donirao socijalnoj samoposluzi u Rijeci

Članice Lions kluba Korzo organizirale su i provele u djelo hvalevrijednu akciju i donirale potrepštine Socijalnoj samoposluzi "Kruh Sv. Elizabete" u Rijeci. U košari pomoći našlo se sve ono što treba korisnicima socijalne samoposluge pa su poptrošačka kolica bila prepuna mlijeka, šećera, ulja, kave, slatkiša, riže, konzervi, šampona, sapuna... 

Unlimited slots left.

Stranice