Club Event

LC Split i LC Marjan charter night

Dragi svi, 
pozivamo vas u petak 14. lipnja u 19 h u hotel Park u Splitu na charter night LC Split i LC Marjan. Pripremamo ugodnu večer i druženje uz DJ Emilia i bogati švedski stol. Cijena večere je 40,00 eura. Organizira se donatorska lutrija za pomoć samohranoj majci iz Kaštela koja se nalazi u teškoj životnoj situaciji. Preporučena donacija lutrije biti će 5,00 eura. Večera će se održati na terasi hotela Park a počinje u 19 h sa pićem dobrodošlice.

100 slots left.

Donacijska akcija LC Korzo

U srijedu, 29. travnja u 17 sati, u centru ZTC, članice Lions kluba Korzo nastavljaju s prikupljanjem donacijskih sredstava za umjetničke fotografije pod zajedničkim nazivom "Snagom žene". Fotografije su djelo poznatih riječkih autora, a mogu postati vaše uz donaciju simboličnog iznosa od jedan do pet eura. 

Unlimited slots left.

DONATORSKI BAL LIONS KLUBA NOVIGRAD

Služimo već 20 godina, a to je razlog i za slavlje!

Željeli bi da ovogodišnji humanitarni bal bude poseban i da mu prisustvuje što više ljudi, da prikupimo što više sredstava i pomognemo što više osoba.

Ovogodišnji će se DONATORSKI BAL Lions kluba Novigrad održati u subotu, 1. lipnja 2024. godine u hotelu Garden Istra u Umagu (Katoro) od 20,00 sati.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u slavlju i akciji!

200 slots left.

LC Zrinjevac proslava 25godišnjice

LC Zrinjevac je 04.05.2024. proslavio 25 godišnjicu kluba bezvremenskom predstavom Jalta, Jalta u kazalištu Komedija.

Proslavi su nazočili članovi 10tak LC Distrikta 126 i sestrinski klub LC Mozaik iz Celja te veliki broj past guvernera, aktualni guverner Milorad Stanić i vice guverner Robert Vulić. Nakon predstave, održali smo naš tradicionalni domjenak. 

430 slots left.

Stranice