NEW VOICES :PROJEKT "LIONS KUHARICA" POSTIŽE SVOJ CILJ

Slika korisnika Tatjana Vukman
Tatjana Vukman 28 studenog, 2023 - 21:19

Lions kuharica "KUHAMO I SLUŽIMO, iz Hrvatske s ljubavlju"!

Projekt Povjerenstva New voices Distrikta -126 Hrvatska koji je od ideje, pripreme recepata, fotografiranja, pripreme pratećih tekstova lektoriranja, prijevoda na engleski jezik, štampanja, promocija na Lions Europa forum u Zagrebu, Splitu i Zagrebu, prošao dug, slojevito zahtjevan put. 

Devet divnih, sposobnih žena ( Sandy Lovković, Đurđica Protić, Mladenka Šarić, Ilijana Palčec, Irella Bogut, Ana Yael, Natalija Vodopija, Sanja Matovina Lulić i Tatjana Vukman) koje su zaslužne za ovaj projekt dale su mnogo više od vremena, znanja , volje....kako bi projekt došao do svoga cilja.

Cilj nam je bio omogućiti mladim ljudima dodatno obrazovanje u strukovnim zvanjima kuhar i slastičar kako bi postigli veću razinu kompetencije i bili bolje pozicionirani na tržištu rada.

Djevojka Laura Hodak Dujković iz Osijeka, pobjednica u nacionalnom takmičenju strukovnih škola World skills 2023. u smjeru kuharstvo prošla je posebno specijalističko obrazovanje u Kuharskoj akademiji ŠKMER u Splitu u periodu od 21-24.11. 2923. G

Učila je o tajnama suvremenog kuharstva od najboljih, profesor sa Kuharske akademije ECOLE DUCCAS iz Francuske, proglašenom najboljom školom svijeta.

Ovaj trenutak je SREĆA!

Vidjeli smo plodnost našeg rada i želje.

Laura je sretna, dobila je edukaciju, brižnost i prijateljstvo svojih starijih kolega iz grupe, upoznala je najljepši dio Splita, navršila 18 godina i rekla: "ČINI MI SE DA SANJAM ".

Drage žene, nositeljice ovog projekta, dragi svi lionsi USPJELI SMO! ❤️

PREDSJEDNICA POVJERENSTVA NEW VOICES

TATJANA VUKMAN

Iz medija : Dalmatinski portal , Dalmacija danas , Gric-Gric , Slobodna Dalmacija