Tradicionalni Božićni koncert Lions kluba Kontesa Nera

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
nedjelja, 20 prosinca, 2020 - 20:00
Adresa: 
HGZ - Hrvatski Glazbeni Zavod
Zagreb
Hrvatska

20. prosinca 22020. u 20 sati, Hrvatski glazbeni zavod i online

Vrijeme je za darivanje i plemenite geste

Ova teška i zahtjevna vremena nisu u nama ugasila potrebu za dobrotvornim radom i plemenitu želju za darivanjem. Naprotiv, sada smo motiviraniji no ikada.

Lions klub Kontesa Nera, Con Brio Concert Series i Hrvatski glazbeni zavod organiziraju Božićni koncert „Slušaj srcem“ te Vas pozivaju da svojim donacijama date doprinos ovoj humanitarnoj akciji. Sredstva prikupljena na koncertu namijenjena su Zavodu za tumore pluća Klinike za plućne bolesti Jordanovac i biti će doprinos toj cijenjenoj ustanovi u njihovoj nepoštednoj borbi protiv ove strašne pandemije.
Glazbenici daruju svoje nastupe, Hrvatski glazbeni zavod daruje dvoranu, live streaming i organizacijsku potporu, a Vi ćete svojim velikodušnim donacijama zaokružiti ovu akciju i učiniti je velikom i plemenitom.
Na koncertu će nastupiti pijanist Petar Klasan, čelistica Liina Leijala, sopranistica Ivana Duvnjak i flautistica Marija Viktorija Barač, a na programu su pučke božićne pjesme te djela Ludwiga van Beethovena čijim se izvedbama obilježava 250 godina od rođenja ovog genijalnog skladatelja.

Koncert ćete moći pratiti u Velikoj dvorani HGZ-a koja prema važećim epidemiološkim mjerama ima samo 35 sjedećih mjesta te uživo online u sigurnosti Vašeg doma na poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=0j0_jFl6TH8&feature=youtu.be

S veseljem Vas očekujemo u HGZ-u ili na virtualnom koncertu i unaprijed zahvaljujemo na Vašim donacijama u iznosu od 100 kuna koji se uplaćuje na račun Kluba
IBAN: HR4924840081106002488 s naznakom „Slušaj srcem“

Lions Klub Kontesa Nera
Con Brio Concert Series
Hrvatski glazbeni zavod