HUMANITARNI LIONS MASKENBAL 2023

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
subota, 18 veljače, 2023 - 20:00 do nedjelja, 19 veljače, 2023 - 03:00
Adresa: 
J.Habdelića 4
Varaždin
Hrvatska

Humanitarni maskenbal u Medinoj škrinji

Lions klub New Century Lions Club „Varaždin Millennium“ i ove godine  u sklopu svojih brojnih aktivnosti humanitarnog karaktera, 18.veljače 2023. (subota) organizira tradicionalni, 14-ti po redu humanitarni maskenbal pod nazivom „Kitsch i neukus“.

Maskenbal se organizira u PUBU MEDINA ŠKRINJA, J.Habdelića 4, u Varaždinu s početkom u 20:00 sati. Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje sredstava za kupnju kombi vozila za prijevoz članova Udruge slijepih Varaždinske županije. Udruga provodi puno aktivnosti koje su članovima otežano dostupne zbog sve lošije prometne povezanosti javnim prijevozom unutar županije te članovi udruge imaju veliku potrebu za prijevozom kod doktora, ljekarnu, trgovine, razne institucije, sportska natjecanja i sl.

Za dobru atmosferu u Medinoj škrinji i ove će se godine pobrinuti HUMANITARNI DJ Mario Kovač iz Zagreba. Mario svoj doprinos ovoj akciji, kao i prošle godine daje kroz svoj besplatni angažman. Podrška organizatorima dolazi i od Hrvatskog društva skladatelja i to u obliku oslobođenja od obveze plaćanja glazbene naknade.

Pub Medina škrinja pripremio je za sve sudionike maskenbala party pića po promotivnim cijenama. Cijeli program vodit će legendarni Ivica Gašparac – Gašo koji će uz pomoć organizatora imati težak zadatak odabrati i podijeliti vrijedne nagrade za najbolje maske.

Svi koji se žele uključiti u humanitarnu akciju mogu to učiniti kupnjom ulaznice po cijeni od 15 EUR u pubu Medina škrinja ili uplatom novčanog iznosa na račun broj: IBAN: HR3623400091511218453 otvorenom za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d. „za Humanitarni maskenbal“. Humanitarni maskenbal prijavljen je kod nadležnih tijela i nosi evidencijsku oznaku humanitarne akcije: VŽ-HA/OST-23-2. U sklopu maskenbala organizirati će se i tombola sa vrijednim nagradama. Cijena 1 tombole biti će 5 EUR i svaka je dobitna!

Kontakt osoba Kluba: Mirjana Čusek-Slunjski, mob: 0915308324, e-mail: m.cusek.slunjski@gmail.com
Uz Lions pozdrav - Mi služimo!

PREDSJEDNIK
Miljenko Levanić