Humanitarni koncert u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 14 srpnja, 2023 - 20:30 do 22:00
Adresa: 
Hotel Kvarner
OPATIJA
Hrvatska

Lions klub Parone sa zadovoljstvom vas poziva na humanitarni koncert u petak 14. srpnja u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji koji organizira u suradnji Festivalom Kvarner.

Na koncertu će nastupiti svjetski poznati duo BartolomeyBittmann koji svojim izvedbama spaja različite glazbene žanrove. Letak s više informacija nalazi se u prilogu, a njihovu glazbu možete upoznati na ovom linku: https://www.youtube.com/watch?v=QkvWHRmHEVk

Humanitarni karakter koncerta ostvarit će se na način da je za sve članove Lionsa dogovoren modalitet 1+1: kupnjom dvije ulaznice za koncert, iznos jedne ulaznice (20 €) donirat će se za kupnju lijekova i uređaja koji će poboljšati kvalitetu života mlade djevojke koja boluje od teškog oblika ankilozantnog spondilitisa sa značajnim ograničenjima kretanja.

U tu svrhu Lions klub Parone i Festival Kvarner pozivaju sve Lionse da se jave na adresu deborah@adverbum.hr i navedu koliko ulaznica trebaju. Plaćanje će biti na licu mjesta prije koncerta, gdje će vas čekati ulaznice. Zato vas molimo da dođete barem pola sata ranije kako bismo izbjegli stvaranje gužve.

Koncert je dio ovogodišnje ljetne sezone Festivala Kvarner koja uključuje još dva boutique koncerta u jedinstvenom ambijentu opatijskih Amerikanskih vrtova dva dana ranije, u srijedu 12. i četvrtak 13. srpnja. Svi ste srdačno pozvani i na ove koncerte, za koje također nudimo posebnu pogodnost: tri koncerta po cijeni dva, dakle uz kupnju ulaznice za humanitarni koncert 14. srpnja za dvije osobe po gore navedenom sistemu, nudimo ulaznice za preostala dva koncerta 12. i 13. srpnja za cijenu jednog, dakle za dodatnih 20 € po osobi. U tom slučaju, plaćanje će biti na ulazu u Amerikanske vrtove prije početka prvog koncerta, gdje će vas čekati ulaznice za sva tri koncerta. I ovdje vas molimo da dođete barem pola sata ranije da se izbjegne gužva.

Važno: paketi su raspoloživi samo dok ima slobodnih mjesta u Amerikanskim vrtovima pa zbog vrlo ograničenog kapaciteta molimo da svoje ulaznice rezervirate čim prije!

Početak sva tri koncerta je u 20:30 sati.

Više informacija o koncertu 14. srpnja i kompletnom ovogodišnjem programu Festivala Kvarner pronaći ćete u prilogu i na poveznici http://festivalkvarner.com/.

Veselimo se vašem odazivu i druženju na koncertima!

WE SERVE – SLUŽIMO