Humanitarni Golf turnir LC Novigrad

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
nedjelja, 22 kolovoza, 2021 - 09:15 do 16:15
Adresa: 
Golf igralište Savudrija
Umag
Hrvatska

GOLF TURNIR LC NOVIGRAD

Lions klub Novigrad uz podršku dugogodišnjih partnera Golf Adriatic i Kempinski hoteli organizira u nedjelju, 22.8. u 9:00 u Savudriji. 12. tradicionalni humanitarni golf turnir Golf turnir je dugogodišnja aktivnost LC Novigrad, a kako je Umag turistički grad koji najintenzivnije živi upravo ljeti tako da su i naši članovi naviknuli „potegnuti“ i kad su temperature visoke i kad se drugi odmaraju. U ovih 11 godina na turniru smo imali igrače iz mnogih zemalja, igrače velikog srca koji su svoju strast prema golfu oplemenili svojim osjećajem za darivanjem i podržavanjem našeg lionističkog djelovanja.

Unatoč svim ograničenjima i ove smo godine pripremili zanimljiv turnir, unijeli neke zabavne elemente, malu školu za one koji bi probali zamahnuti i dobro druženje nakon igre. Svi oni koji nisu igrači, a željeli bi probati, pridružite nam se u nedjelju, upoznajte se i okušajte u golfu, naučite nešto novo. Tko zna možda ćete i vi postati jedan od budućih ljubitelja ove igre. Starim igračima želimo dobru igru!

Sva prikupljena sredstva biti će namijenjena pomoći u liječenju našeg 9-mjesečnog sugrađanina Lea Valente koji boluje od karcinoma na očima. Do sada je Leo već bio u Laussani CH na pregledu, odrađuje kemoterapije u Zagrebu i sve ide u dobrom pravcu. Prognoze su odlične, ali treba još 6 puta do Švicarske. Već smo se povezali sa tamošnjim klubovima i pomažu nam u logistici (doček na aerodromu, prijevoz, tumač za francuski…). Osigurali smo Leu i obitelji i smještaj tamo. Vaše donacije možete uplatiti i na naš žiro račun broj: HR53240200611417999 Veselimo se vašem dolasku i doprinosu.

Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite!

Dubravko Grgić Predsjednik LC Novigrad

Prilozi: 
PDF icon doc2.pdf
Prijave od: 
utorak, 10 kolovoza, 2021 do srijeda, 18 kolovoza, 2021
Kapacitet: 
100 mjesta