Bečki bal se vraća u Opatiju

Organizator:

Tip događaja:

Datum događaja: 
petak, 22 rujna, 2023 - 19:00 do subota, 23 rujna, 2023 - 20:00
za manje od jedan dan
Adresa: 
Kristalna dvorana Hotela "Kvarner"
Opatija
Hrvatska

Modna revija i Bečki bal u Opatiji

Drage Lavice i Lavovi, dragi prijatelji

Bečki bal se vraća u Opatiju i Lionsi sudjeluju u njegovoj organizaciji!

Nakon pandemijskih godina, napokon ove godine u rujnu mjesecu naš Klub je partner u organizaciji Bečkog Bala i događanja oko njega. Sva važna događanja odvijat će se u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner.

U petak 22. rujna 2023. s početkom u 18 sati održat će se Lions večer s degustacijom vina, nastupom muzičara, plesača i modnom revijom na kojoj će naše manekenke nositi modele Opatijskih boutique-a i onih sa cijele Liburnije. Naravno, tijekom modne revije biti će još glazbe, zabave a i bogate lutrije. Ulaz je besplatan, no degustacija vina će se naplaćivati 5 Eura, ili više u koliko to pojedinac sâm odluči. U koliko vrijeme bude dozvolilo cijelo događanje će se održati na terasi Hotela Kvarner, tik uz more.

Gala Bečki bal je u subotu 23. rujna 2023. Na njemu će i ove godine gostovati muzičari i plesači iz austrijske prijestolnice te nas zabavljati i omogućiti nam plesati uz taktove valcera, polki i mazurki. Cijena ulaznice za Bal, u koju je uključena i večera, je 50 Eura.

Oba ova događanja imaju dobrotvorni, donatorski, karakter  te će se sakupljena sredstva namijeniti Udruzi Slijepih i slabovidnih osoba, odnosno njihovim članovima a ista će biti uručena preko Lions Cluba Opatija.

Kako je broj karata za Bečki Bal ograničen najljepše vas molimo da se čim prije ( najkasnije do 15. rujna 2023) prijavite na link Za prijavu ovdje! te uplatite svotu od 50 Eura po prijavljenoj osobi na račun:

LC Opatija, F.Peršića1, Opatija
IBAN : HR2824020061100127934
Sa naznakom: IME I PREZIME; broj karata, za Bečki Bal

U koliko uplate ne stignu do nazančenog datuma prijavu ćemo morati izbrisati te nećemo moći garantirati za karte.

Javite nam i porukom na slijedeće email adrese broj karata koji želite za vas Klub, sebe, vaše partnere i/ili prijatelje:

Dragica Rosić, Predsjednica LC Opatija rosicdragica67@gmail.com ili
Frano Mika, Tajnik LC Opatija franomika@yahoo.it

Dođite u Opatiju! Družimo se, zabavimo se , pomognimo potrebitima jer……

Služenje i ponos!

Lions Club Opatija
Predsjednica
Dragica Rosić

Prijave od: 
petak, 1 rujna, 2023 do petak, 15 rujna, 2023