ODRŽAN 23. TRADICIONALNI HUMANITARNI BAL LC POREČ

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 23 studenog, 2022 - 22:55

ODRŽAN 23. TRADICIONALNI HUMANITARNI BAL LC POREČ

U subotu 19. 11. 2022. godine (subota) u Hotelu VALAMAR DIAMANT  Poreč pod motom   "DOBRO JE ČINITI DOBRO" koji se održao povodom  blagdana grada Poreča  Sv. Maura i povodom 25 godina osnivanja Lions kluba Poreč.

U uvodnom dijelu održana je svečanost povodom 25. od osnivanja i djelovanja LC kluba Poreč na kojoj prikaz 25 g. djelovanja u svom izlaganju istakao Boris Jugovac predsjednik LC Poreč, zatim je obljetnicu klubu čestitao Gradonačelnik grada Poreča i DG Alek Konić.

U umjetničkom dijelu programa nastupile su Le Parentine i Petar Njegovan na violi.

U povodu obljetnice priznaj za svoj rad su dobili charter memberi Fedora Franke Zorić,Mira Šaškin, Anđelka Prekalj, Đek Šurija, Silvano Ritoša i Korado Korlević.

Za veliku podršku u realizaciji njegovog humanitarnog djelovanja LC Poreč je dodijelio zahvalnice Gradu Poreču , Usluzi Poreč, Zdravom gradu Poreč, Društvu invalida Poreč, Distriktu 126 Hrvatska, Valamar d.d. Poreč, OŠ Poreč, Veleučilištu u Rijeci-odjel Poreč, Udruženju slijepih Poreč.

Nakon svečanosti uz koktel i svečanu večeru Lions humanitarni bal je imao program koji je imao svrhu prikupiti sredstva od donacija, bogate lutrije, aukcije slika i vina koja će biti namijenjena Udruzi slijepih, , Društvu distrofičara, Društvu invalida, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe, URIOS-u Centru za inkluziju, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama i  mnogobrojnim potrebitim pojedincima. Također LC Poreč pomaže mladim talentima za njihovo usavršavanje kroz razne seminare i takmičenja.

Lions humanitarni bal je protekao u dobrom raspoloženju koju su stvorili odlični Etaloni ali i svih 100 dobro raspoloženih Lionsa i njihovih prijatelja sudionika koji su kupovinom lutrija i aukcijama prikupili oko 30.000 kn što  sa donacijama koje su prikupljene prije bala čini 50.000 kn koje će se podijeliti povodom Božića i  Nove godine.

Mnogi klubovi prisutni na svečanosti i balu dali su svoje poklone i donacije.Hvala im.

Hvala svima koji su dali svoj doprinos dolaskom na naš bal. Vidimo se dogodine.