In memoriam Mirjana Bjelica članica LC Poreč

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 28 siječnja, 2022 - 15:15

In memoriam Mirjana Bjelica članica LC Poreč

Iako smo se nadali da ovaj dan nikad neće doći, ne možemo vjerovati da je došao ovako iznenada.

Do jučer smo s Mirjanom razgovarali, lajkali njene predivne postove,primali savjete i riječi ohrabrenja, ali bolest je bila nepredvidiva.

Rođena 1945 g. u Osijeku od majke Mile Imoćanke i oca Bože ponosnog Sinjanina, tvrdih korijena još tvrđe dalmatinske zagore ali mekog srca prepunog suosjećanja za boli i patnje svih oko sebe.

45 godina Osječanka sa srcem i dušom zaljubljena u svoj grad i ljude u njemu od 90-tih srođena s Porečom i  istarskim podnebljem i opet sretna i zadovoljna.

Iako je u životu radila u mnogim organizacijama najbolje se je osjećala u svom Lions klubu Poreč pomažući potrebitima, družeći se sa nama Lionsima i mi sa njom. Bilo nam je pravo zadovoljstvo i sreća imati te našu članicu i veliko ti hvala za skoro 30 godina nesebičnog humanitarnog rada.

Lions klub Poreč se oprašta od istinskog Lionsa koja je  živjela Lionsam svom svojim srcem i dušom

Bila je zasluženo dobitnik najvećeg priznanja u Lionsima Plakete Melvin Jonas.

Draga Mirjana tvoj lik nam može biti uzor i primjer kako treba hodati kroz život uzdignuta čela, boreći se s mnogim nedaćama ali i uživajući i u lijepim trenucima, kako si to cijelo vrijeme činila.

Pogreb drage nam Mirjane održat će se na Gradskom groblju u Poreču 31.01.2022 g u 13 sati uz epidemiološke mjere.

Molimo sve koji to žele da umjesto cvijeća uplate dobrovoljni prilog na račun Lions kluba Poreč IBAN HR6323800061510001910 koji će biti namijenjen za najpotrebitije obitelji jer bi ona tako željela.

Počivala u miru!