In memoriam Hrvoje Šimić , r.1972 – p.2023 g.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 21 rujna, 2023 - 20:02

In memoriam Hrvoje Šimić , r.1972 – p.2023 g.

Dragi lionsi, anđeli humanosti,

s dubokom boli u srcu obavještavamo vas da je iznenada preminuo naš dugogodišnji član, uvaženi lion Hrvoje Šimić.

Rođen 28. listopada 1972. u Našicama, a diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Od 2002. godine radio je u Domu zdravlja Našice, na radnom mjestu liječnika u Hitnoj medicinskoj pomoći, a 2003. godine zaposlio se u Općoj županijskoj bolnici Našice. Od 2011. do 2022. bio je ravnatelj te bolnice, a od 2022 je obnašao dužnost zamjenika ravnatelja. Političku karijeru započeo je 2007. i dugi niz godina bio je gradski vijećnik. Na posljednjim lokalnim izborima izabran je za zamjenika gradonačelnika Našica. U Hrvatski sabor izabran je 2020. godine i bio je član Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku te vrlo aktivan u izaslanstvu pri OESS-u. Politička karijera nije ga spriječila da se angažira i u sportskoj djelatnosti. Dugi niz godina bio je službeni liječnik Rukometnog kluba Nexe Našice.

Suprug Valerije, otac Filipe i Petre, prijatelj velikog broja ljudi, saborski zastupnik, zamjenik gradonačelnika Našica, ravnatelj bolnice u Našicama, sportski djelatnik rukometnog kluba Nexe, član više organizacija, svoje je životno vrijeme nesebično poklanjao mnogima.

Hrvoje je u 30.godišnjem djelovanju LC Našice izuzetno aktivno doprinio radu naše humanitarne organizacije. Posebno ponosan na lions članstvo, uvijek je isticao vrijednosti lionisma u zajednici.

Veliko slavonsko srce prestalo je kucati, ali on zauvijek ostaje u našim životima.

Mirno spavaj anđele! Hvala ti na vremenu susreta! Hvala ti na lionismu!

LC NAŠICE