Lions klub Poreč održao OTVORENA VRATA KLUBA i primio 5 novih članova

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 24 ožujka, 2024 - 14:25

Lions klub Poreč održao OTVORENA VRATA KLUBA i primio 5 novih članova

Lions klub Poreč organizirao je dana 21.03.2024 g. Dan otvorenih vrata Lions kluba Poreč u prostorima Kluba Galija Trg Joakima Rakovca 22 Poreč.

Želja nam je bila da širu javnost upoznamo sa našim humanitarnim radom i doprinosom lokalnoj zajednici Grada Poreča i šire iu tome smo uspjeli, preko 40 što članova Lionsa ali i građana Poreča, naših sponzora i donatora prisustvovalo je programu.

U tom nastojanju će nam pomogli i  učenici Umjetničke škole Poreč Diego Damjan, učenik 6. razreda Umjetničke škole Poreč  i Chiara Petretti i njihova učiteljica Vilijana Šugar koji su njihovim nastupom na harmonici i flauti bili oduševljeni.

A o tome Tko su lionsi? Čime se bavimo i kako smo organizirani prezentirao je Zlatko Janković-Miloš , tajnik Lions kluba Poreč.

Na kraju ove prezentacije uslijedio je jedan od najradosnijih događaja u Lionsima , prijem novih članova. Sa ponosom objavljujemo da smo primili 5 novih članova i to Lidiji Katančević, Marinu Grgurić, Inge Hollerer,  Matteo Poletti i Filip Rossi od kojih su troje mlađi od 30 godina i djeca naših članova.

Da bi naša priča bila potpuna predstavili smo i vrlo uspješnu obitelj u kojoj su dva člana Lionsa a sada i treći. Filip Rossi je predstavio obitelji Rossi kroz prezentaciju Od Federica do Filipa Rossija jednu lijepu vinarsku priču iz Bajkini uz degustaciju “Vina Rossi”

Na kraju smo uz zakusku kušali vina Rossi i Poletti naših istaknutih članova, bila je to još jedna vrlo uspješna lions večer.