Lions klub Poreč na 24.Humanitarnom balu prikupio od donacija 7.000 eura za potrebite

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 30 studenog, 2023 - 14:33

Lions klub Poreč na svom 24.Hmanitarnom balu prikupio od donacija 7.000 eura za potrebite

U subotu 25. 11. 2023. u Hotelu Valamar Diamant  Poreč pod motom   "DOBRO JE ČINITI DOBRO" održan je 24. tradicionalni humanitarnom balu Lions kluba Poreč.

Kao i svake godine bal je upriličen  povodom  BLAGDANA GRADA POREČA  SV. MAURA.

Na balu je bilo prisutno oko stotinjak Lionsa i njihovih prijatelja iz Poreča i Istre ali iz Rijeke, Zagreba , Novigrada,Opatije,Lovrana, Pule,Zadra ,Šibenika i drugih gradova.

Tokom večeri održana je aukcija slika poznatih slikara, aukcija arhivskih vina i prodaja lutrije, a u povodu bala prikupljene  su i donacije od porečkih poduzetnika, a ovu akciju Lions kluba Poreč je podržao i Grad Poreč.

Nakon svega možemo se pohvaliti da je ukupni humanitarni prihod ove donacijske akcije 7.000 eura , a neke donacije će još i stići.

Prikupljena sredstva od donacija  namijenjena su Udruzi slijepih Poreča , Društvu invalida za njihove socijalno ugrožene članove, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, URIOS-u Centru za inkluziju odjel Poreč, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama i  mnogobrojnim potrebitim pojedincima Poreštine za hranu i ogrjev. Također  pomoći ćemo mladim talentima za njihovo usavršavanje kroz razne seminare i takmičenja.

Sredstva će biti odlukom kluba biti raspodijeljena do Božića ove godine.

Najiskrenije se u ime svih njih zahvaljujemo svim donatorima u novcu,lutrijama, slikama i vinima jer bez njih ova naša humanitarna aktivnost ne bi bila moguća.

Zahvaljujemo se i medijskim kućama na području Poreča i Istre što nas prate i tako doprinose našoj boljoj vidljivosti. Hvala osoblju hotela Valamar Diamant na gostoprimstvu.

Hvala svim sudionicima bala koji su uz ples i zabavu još jednom dokazali koliko imaju veliko srce  i da  istinski podržavaju  naš slogan Dobro je činiti dobro.

Do nagodinu, hvala i doviđenja.