Lions klub Luce –Večer pod maskama (donacijska večera)

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 7 veljače, 2023 - 19:22

Lions klub Luce –Večer pod maskama (donacijska večera)

Vrijeme poklada i maškaravanja Lions klub „Luca“ koristi kao novu priliku za svoje humanitarno djelovanje i pomaganje članovima zajednice u kojoj živimo. Tako ovoga puta šibenske Luce u subotu, 18. veljače u Restoranu Gradska Vijećnica s početkom u 19 sati organiziraju druženje pod maskama. Za dobru atmosferu uz plesnu glazbu bit će zadužen DJ, a Luce su pripremile i bogatu lutriju.

Prihod prikupljen na donacijskoj večeri bit će preusmjeren za kupnju didaktičkih materijala za djecu s posebnim potrebama, učenicima Osnovne škole Jurja Šižgorića.

Ove školske godine Poseban odjel u ovoj šibenskoj školi pohađa šestero učenika, a sam odjel je dobro opremljen klasičnim materijalima. No, kako bi djeca nastavne sadržaje upoznavala i svladavala na nov, zanimljiv i privlačan način, Odjel je potrebno opremiti dodatnim pomagalima i alatima,a u prikupljanje sredstva možete se uključiti podrškom našoj akciji.

Cijena ulaznice na donacijsku večer pod maskama je 35 €, a za njihovu kupnju možete kontaktirati Luce na brojeve mobitela 091/986 3747 i 091/338 1605 te na adresu elektroničke pošte tjukic6@gmail.com.