Lions Klub Kontesa Nera na lokaciji Petrinja Humanitarna akcija" Za djecu Petrinje i Gline s puno ljubavi "

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 9 veljače, 2021 - 22:21

Lionesse LC Kontesa Nera i vodstvo vrtića „Petar Pan“ iz Zagreba, krenuli su u petak 05.02.2021.godine u Petrinju i Glinu kombijima punima elektronskih računala, maskica, školskog pribora, čajeva i kave, a vrtić „Petar Pan“ pripremio je 133 poklon paketića za djecu stradalih djelatnika tvornice Hipp-a u Glini. Predstavnice LC Kontesa Nera, predsjednica Olivera Buzadžić, Nedjeljka Miše i suprug članice Jadranke Lažetić te ravnateljica vrtića Marina Karamarić obišli su:  Dječji vrtić u Petrinji donacija 4 el. računala, OŠ Jabukovac sa 10 el. računala, zatim OŠ Glina 20 računala, tvornicu Hipp Glina sa 133 paketića za djecu i potom opet u Petrinju na susret s Predsjednikom LC Sisak, Zoranom Raićem, kojem su LC donirane zaštitne maske, kava i čajevi.

Delegaciju su svuda  dočekali divni ljudi izražavajući veliku zahvalnost na donacijama. Zbog snažnog potresa tog dana ujutro, se delegacija nije bila u mogućnosti sresti se sa djecom vrtića i škola.

Sve je dirnula poruka na kombijima „Za djecu Petrinje i Gline“ i „Volimo Vas“.

Delegacija Lionsa nakon povratka s humanitarne akcije osjećala se ispunjenom, jer je krećući na put s puno entuzijazma i željom za pomoći onima, koji tu pomoć trebaju i doživjeli beskrajnu lepezu osjećaja. Prvi susret sa Petrinjom i Glinom ulijeva strah od onoga što je priroda učinila i čovjeka obuzme tuga i žalost za izgubljenim, no prevladao je  entuzijazam u susretima s ljudima, srdačnost, iskrenost i želja za boljim.

LC Kontesa Nera

Zagreb, 08.02.2021.g.