LC Zagorje primio 7 novih članova

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 21 ožujka, 2021 - 16:53

LC Zagorje primio 7 novih članova

U LC ZAGORJE primljeno je na svečanosti u Gradskoj Galeriji u Zaboku, koja je održana 18. ožujka 2021. godine, čak sedmero novih članova. Tako su zvanično u veliku LIONS obitelj primljeni Jurica Vugrek, Božidar Krajnik, Robert Špoljar, Jurica Meić, Matija Bilandžija, Dražen Škrlec i Franjo Ordanić.

Prisutnima su se prigodno obratili PDG Dražen Melčić, 1.VDG Alek Konić i RC Filip Stipančić, koji su uveličali ovaj veliki dan za LC ZAGORJE. Predsjednik kluba LC ZAGORJE Robert Kuščar je u ime IO pojasnio dva fokusa na kojima su bile bazirane aktivnosti kluba. Prva je bila imati ciljane aktivnosti LC ZAGORJE koje se realiziralo od početka LIONS godine:

Akcija Jesen

1. Zasadili smo malu šumu preko najveće volonterske akcije u HR - BORANKA

2. Donirali smo brezin šećer u OB BRAČAK povodom svjetskog dana dijabetesa

Akcija Zima

3. Donirali smo u suradnji sa firmom KSA / V TAC i našim članom g. Krajnikom tri potrebite obitelji u KZŽ (područje Zlatar, Lobor, Oroslavje)

4. Donirali smo u suradnji sa TKK i ostalim firmama (g.n) materijal za kuću stradalome u potresu, a dodatno je jednom bolesnom bratitelju u Petrinji dovezan kompletan materijal za novu kupaonicu.

A druga je na jačanju članstva što realiziralo sa uključivanjm 7 novih članova.

Namjera je da primimo uskoro još barem jednog člana, a u planu je u svibnju ili lipnju  održati humanitarni koncert  sa članom LC ZAGORJA vrhunskim pijanistom i skladateljem Juricom Vugrekom.