LC Slava Raškaj - Pridruži se donatorskoj aukciji „ LIMENKO“ do 31.03.2021.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 28 ožujka, 2021 - 18:55

Lions club Slava Raškaj organizira donatorsku aukciju cipela u okviru akcije “Limenko”. Cipele koje prodajemo putem ove aukcije donacija su tvornice FABI iz pokrajine Marche u Italiji  koja proizvodi luksuznu talijansku obuću.

Prikupljena sredstva ovom aukcijom koristit će se za opremanje novog doma dječje limene glazbe u Petrinji. Aukcija traje od 17.03.21. do 31.03.21. do ponoći

Pravila sudjelovanja

Pravila sudjelovanja vrlo su jednostavna. Na našoj službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/LIONS-CLUB-Slava-Ra%C5%A1kaj-Zagreb-2085410068450593/

možete pronaći album pod nazivom LIMENKO sa fotografijama cipela za donatorsku aukciji . Uz svaku fotografiju naznačena je i početna donacija za taj predmet. U komentar ispod slike željenog para cipela ponudite najmanje početnu donaciju. Svaka sljedeća ponuda na taj predmet mora biti najmanje 50 kn viša od prethodne. Ukoliko nemate FB možete poslati poruku na WhatsApp 099 311 47 52 te  pošaljemo album cipela      „ LIMENKO

Aukcija traje do 31.03.2021 u ponoć, a sve ponude nakon toga neće se uvažiti. Nakon zatvaranja aukcije sretnici koji su ponudili najviše osvajaju svoje cipele te će biti kontaktirani u vezi svih podataka za uplatu i preuzimanje.

Onaj tko ponudi najveću cijenu, iznos treba uplatiti na račun Lion Cluba Slava Raškaj uz naznaku br. cipela i donatorska aukcija „LIMENKO“.

IBAN: HR5024020061500071051

Dokaz o uplati, sa imenom, prezimenom i adresom treba poslati na E-mail: lcslavaraskaj@gmail.com

Nakon toga odabrane cipele na aukciji stići će na vašu kućnu adresu (troškove poštarine snosite kupac).

 Ukoliko kupac odustane od aukcije, istu dobiva sljedeća ponuda ispod njega i tako redom. Za svaku detaljniju informaciju možete se obratiti ovdje u inbox i dobit ćete odgovore.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe ili dobrovoljno uplatiti za akciju „ LIMENKO“  i na taj način pomoći  dječjoj limenoj glazbi u Petrinji izgraditi novi dom koji je u potpunosti stradao tokom potresa u Banovini.

Hvala svim donatorima i budućim kupcima na humanosti i dobroti!

LC Slava Raškaj