LC Poreč posjetio obitelj Antonije Radošević u Donjoj Budičini kod Petrinje

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 17 veljače, 2021 - 08:51

LC Poreč posjetio obitelj Antonije Radošević u Donjoj Budičini kod Petrinje

LC Poreč je odlučio preuzeti brigu o jednoj obitelji na području Petrinje. Odlučili smo se za obitelj samohrane majke Antonije Radošević majke sa troje malodobne djece (od 7 i 9 godina i 10 mj. )koja živi sa ocem i slabovidnom majkom.

Njihova kuća u Donjoj Budičini ima crveni naljepnicu i nije upotrebljiva za stanovanje.

Obitelj je u njihovom novom privremenom domu mobilnoj kućici koju im je dao na korištenje Distrikt 126 zahvaljujući donaciji Distrikta 129 Slovenija posjetila delegacija Lions kluba Poreč na čelu sa predsjednikom Đekom Šurijom, bivšim predsjednikom Marinom Rossijem i tajnikom Zlatkom Janković-Milošem.

Sagledavajući trenutne potrebe obitelji LC Poreč  djeci smo donirali tablete i prijenosni Internet (donacija Đeka Šurije) , a članovi kluba su svojim donacijama omogućili kupovinu pribora za školu za dvoje školaraca kao i hranu trajnije vrijednosti za cijelu obitelj. Pored toga naši Lions prijatelji iz Italije su donirali veliku količinu odjeće za djecu i odrasle kao i higijenske potrepštine.

Zahvaljujući donaciji D-126 kućica u kojoj trenutno borave je ovih dana dobila sve priključke tako da je osposobljena za stanovanje.

LC Poreč i njegovi Lions prijatelji nastavljaju i dalje brinuti o potrebama ove obitelji sve do obnove njihove kuće u koju ćemo uključiti i ostale subjekte u Gradu Poreču.

Početak je bila aukcija dresova i jakni u suradnji sa MO Mate Balota pomoću koje smo prikupili 7200 kn. Akcija prikupljanja donacija ide i dalje , do sada su nam naši Lions prijatelji iz Italije donirali preko 2000 eura.

Naša akcija traje i dalje priključite se.