LC Lenuci poziva na predavanje „Narcizam u vremenu brzih promjena:što je istina, a što nije?“

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 6 svibnja, 2022 - 08:27

LC Lenuci poziva na predavanje „Narcizam u vremenu brzih promjena:što je istina, a što nije?“

Lions klub Lenuci 24.05. (utorak) 2022.

 u hotelu Westin, (dvorana Panorama), s početkom u 19.30 h organizira donatorsko predavanje pod nazivom Narcizam u vremenu brzih promjena: što je istina, a što nije?

Predavač je prof.dr.sc.Darko Marčinko koji će pro bono predstaviti ovu vrlo traženu  i aktualnu  temu.

Predavanje je hibridno te molimo sudionike, prilikom uplate kotizacije, koja je u cjelosti namijenjena za  izradu humanoidnog robota za asistenciju djeci na bolničkom liječenju  kao i djeci s posebnim potrebama, da na niže navedi mail  dostave potvrdu uplate i naglase hoće li   predavanju nazočiti uživo ili online . 

Nakon evidentirane uplate dostavit ćemo  link s detaljnim uputama za prijavu.

Nakon predavanja pridružite nam se u ugodnom druženju uz zakusku.

Cijena kotizacije je 150 kn.

IBAN: HR2324840081135032340

Molimo uplatiti kotizaciju  do 19.05.2022.

Kontakt telefon: +385 98 2365 23

Mail: vesna.boinovic.grubic@gmail.com

Nešto više o predavaču:

Darko Marčinko je doktor medicine, specijalist psihijatar (uži specijalist iz biologijske psihijatrije, iz psihoterapije te forenzičke psihijatrije), doktor znanosti te profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predstojnik je Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu Medicinskog fakulteta KBC Zagreb. Psihoanalitički je i obiteljski psihoterapeut, završio je i dodatne psihoterapijske edukacije u Anna Freud centru u Londonu. Stalni je sudski vještak i član Odbora za sudbena mišljenja Medicinskog fakulteta. Ima status primarijusa. Predsjednik je Hrvatskog društva za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaje hranjenja pri Hrvatskom liječničkom zboru. Redoviti je član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske. Urednik je 13 objavljenih knjiga ("Vještačenja stupnja oštećenja organizma zbog bolesti hrvatskih branitelja " – 2022.g.; "Stres u kliničkoj medicini 21. stoljeća – biologijski, psihodinamski i socijalni faktori " – 2021.g.; "Psihodinamika poslovnih odnosa" – 2019.g.; „Psihodinamika ljubavi i mržnje“ – 2019.g.; “Nelagoda u kulturi 21.stoljeća – psihodinamska rasprava” - 2018.g., “Histerija” - 2017.g., “Psihoanalitički modeli komunikacije u vremenu brzih promjena” - 2016.g., “Poremećaji ličnosti: stvarni ljudi, stvarni problemi” - 2015.g., “Žalovanje” - 2014.g., “Od nasilja do dijaloga” - 2014.g.,  “Poremećaji hranjenja: od razumijevanja do liječenja” - 2013.g., “Narcistični  poremećaj  ličnosti  i njegova  dijagnostička  opravdanost – doprinos međunarodnoj raspravi” - 2013.g., “Suicidologija” - 2011.g.), od kojih jedna knjiga ima status udžbenika („Suicidologija“). Autor je u nekoliko stotina znanstvenih i stručnih publikacija, od toga 54 rada indeksirano u bazi Current Contents. Bio je član uredništva znanstvenog časopisa „Croatian Medical Journal“, aktualno član uredništva časopisa „Psychiatria Danubina“ i „Socijalna psihijatrija“. Godinama je recenzent više inozemnih znanstvenih i stručnih časopisa. Mentor kolegama za šest obranjenih doktorata, jedan obranjeni magisterij te preko dvadeset obranjenih diplomskih radova. Voditelj je hrvatsko kineskog bilateralnog projekta koji se bavi istraživanjem depresije. Predstavnik je Hrvatske u European Federation of Psychoanalytic Psychotherapy. Edukator je i supervizor iz psihoanalitičke psihoterapije te mentor specijalizantima i subspecijalizantima. Zadnjih godina bavi se primjenom psihodinamike u poboljšanju razumijevanja i rješavanju poslovnih problemskih situacija (psihodinamski coaching).