LC Kontesa Nera Banovini s ljubavlju – još dva kontejnera stradalim obiteljima

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 28 ožujka, 2021 - 18:32

Humanitarna akcija: Srca ispunjenog: Na inicijativu naše vrijedne članice Maje Cavar Babić i prijatelja, LC Kontesa Nera pomogla je stradalima u potresu akcijom, započetom sredinom siječnja i završetkom tijekom mjeseca ožujka. Prikupljala su se financijska sredstva, obuća i odjeća te potrepštine za obiteljska imanja (folije, najloni za krovišta, građevinski materijal). Također su donirana i dva kontejnera te svi radovi na njima poput električara, vodoinstalatera itd... Svi oni su sa svojim vrijednim rukama donirali stavljanje kontejnera u funkciju, teško pogođenom području i "uplašenim" ljudima. Akcija sveukupno financijski iznosi oko 150.000,00kn. Ljudima je podijeljeno 40.000,00 kn u gotovini, 50.000,00kn u robi i materijalu te 60.000,00kn dva kontejnera.

Predivni prijatelji i kolege, ljudi s velikim srcem, pripomogli su, da se kupe dva kontejnera za obitelj Panežić s 2-mjesečnom bebicom u Glinskim Poljanama i za peteročlanu obitelj Mijatović u Majskim Poljanama. Također se pomoglo obitelji OPG Bjelajac, jako vrijednim ljudima koji su prije potresa imali veliko imanje i proizvodnju mlijeka te su bili kooperant Vindije d.d.

U akciji želimo istaći i još jednom zahvaliti g. Robertu Knjazu, poznatom estradnom umjetniku, g. Antunu Buriću, direktoru sektora institucijalnih klijenata Erste banke, g. Damiru Babiću, Compliance & AML Division zajedno sa svojim kolegama, djelatnicima PBZ Intesa San Paolo d.d. koji su svojim financijskim doprinosima osigurali uspješnost cjelokupne akcije.

LC Kontesa Nera

Zagreb, 28.03. 2021.g.