Guverner D-126 Jozo Berečić sa članovima kabineta primio 1st VP LCI-a Briana Sheehana i suprugu Lori Sheehan

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 4 travnja, 2022 - 09:45

Guverner D-126 Jozo Berečić sa članovima kabineta primio 1st VP LCI-a Brianu Sheehanu i supruzi Lori Sheehan

 

Make a great day!

Make a difference!

~ B. Sheehan

Guverner D-126 Jozo Berečić, VG D-126 Alek Konić, direktorica Regije Sjever Đurđa Protić, s  PDG- ima, članovima  sadašnjeg i budućeg Kabineta guvernera, predsjednicima klubova i gostima bili su ovaj vikend domaćini 1st VP LCI-a Brianu Sheehanu i supruzi lionsici Lori Sheehan.

Brian Sheehan koji će u nastupajućoj lions godini  voditi Lions International, najbrojniju humanitarnu organizaciju s 1,47 milijuna članova s više od 47.000 klubova u više od 200 zemalja svijeta dolazi iz grada Bird Island, Minnesota.

Nakon sto su gostima predstavljene planirane i odrađene aktivnosti  D-126 uključujući i izvanredne vezane uz potrese, Brian je u svojoj nadahnutoj prezentaciji istaknuo snagu LCI organizacije kojoj prirodnim generacijskim slijedom, a s ciljem pomaganja, pripadaju supruga Lori i on ( lionsi su bili i djedovi  i roditelji).

Posebnu pažnju u svojoj lions godini posvetit će primjeni strategije “ globalnog pristupa članstvu” - planiranjem povećanja članstva u klubovima i osnivanjem novih klubova.

Naglasak je na pomlađivanju organizacije, na privlačenju mlade generacije  volontera koji ne žele baš sjediti na sastancima nego biti društveno korisni na terenu, upravo ono što lionsi i jesu!

 Obogaćeni novim lions prijateljstvima oprostili smo se od naših gostiju uz njihovu najavu sudjelovanja na Lions Europa Forumu 2022 u listopadu u Zagrebu te dolasku na Lions Regatu u travnju 2023.

WeServe!