Donacijska akcija LC Poreč – Za naše najmlađe sugrađane Poreča

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 30 ožujka, 2021 - 13:33

Donacijska akcija LC Poreč – Za naše najmlađe sugrađane Poreča

LC Poreč organizira u povodu Uskršnjih blagdana donacijsku akciju na Trg slobode Poreč u razdoblju 01.04 - 06.04. 2021 g. od 9 – 15 sati pod nazivom Za naše najmlađe sugrađane  -  donirajmo za CTG uređaj Domu zdravlja Poreč.

Na štandovima će biti izloženi prigodni predmeti izrađeni povodom Uskršnjih blagdana koje će posjetitelji dobiti u zamjenu za donacije koje će se prikupljati za CTG uređaj koji je potreban porečkom Domu zdravlja za ginekološku ambulantu.

CTG test – dodatna sigurnost za bebu i mamu

Što je CTG test (kardiotokografija) ?

Kardiotokografijom se provjerava broj otkucaja srca vaše bebe te dobiva li beba dovoljno kisika iz placente, a test se obično radi u posljednjem tromjesečju trudnoće.

Vrijednost uređaja je 45.000 kn, LC Poreč je do sada pribavio 15.000 kn od donacija i očekujemo prikupiti puni iznos sredstava od građana putem ove akcije kao i od donacija naših poduzetnika i institucija.

Pored prikupljanja donacija u sva tri dana točno u 12 sati priređujemo i prigodni program naših Lions prijatelja i to:

01.04. Četvrtak u 12 sati nastupa ženska klapa OLEUM iz Krasice, Buje dirigentica: Lora Pavletić

02.04. u petak u 12 sati nastupa mađioničar Magic Albin

03.04. Subota u 12 sati  nastupa Ad Libitum ženski zbor iz  Brtonigla /Verteneglio dirigentica:Lora Pavletić

Za tri vrijedna predmeta organizirat ćemo i prigodnu lutriju, a degustirat će se i bakalar Baccalà della Mamma iz Bačve.

Pozivamo sve građane grada Poreča da nam se pridruže na Trgu slobode u navedene dane i budu donatori za neophodan CTG uređaj za Dom zdravlja Poreč.

Pozivamo i poduzetnike i institucije koji su voljni donirati određeni iznos da nam se jave na mail tajnik@lions.hr  sa svojim podacima nakon čega će dobiti donacijski ugovor.

Sa sloganom Za naše najmlađe sugrađane, sve vas lijepo pozdravljamo.

Očekujemo vas , jer DOBRO JE ČINITI DOBRO.

Predsjednik LC Poreč

Đek Šurija