Buge proslavile prvih 20 godina…

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 18 rujna, 2021 - 17:05

Buge proslavile tek prvih 20 godina…

Već prvoga dana u Đakovu srca su nam bila ispunjena na svečanosti  povodom obilježavanja 20 godina LC Buga Đakovo. Sve prisutne u dvorani oduševila je i nadahnula prezentacija dva desetljeća neumornog i predanog rada predsjednice LC Buga Đakovo Ivane Šimić. Koliko akcija, koliko brige o slijepima Đakova, koliko empatije prema potrebitima, mladima, starijim osobama, a sve uz druženje , pjesmu i dobro raspoloženje. To su Buge…

O tome nam je vrlo lijepo i emotivno govorio predsjednik Udruge slijepih Đakova Mario Plavšić i PDG Darko Angebrandt , kum kluba , koji je Bugama uručio donaciju od 5000 kn ispred LC Đakova za akciju kupovine medicinskog pomagala za Anju.

Guverner D-126 Jozo Berečić je zahvalio Bugama za sve što su činile za svoju lokalnu sredinu ali i za Distrikt 126. Zatim je uručio priznaje Guvernera klubu ali charter članicama, a posebno priznanje Medaljon sa likom Melvin Jonasa Guverner je uručio osnivačici i višegodišnjoj predsjednici LC Buga Ivi Angebrandt za izuzetne zasluge za rad kluba i D-126.Zatim je uručio donaciju D-126 Bugama za akciju i Udruzi i Centru Amadea Đakovo.

A onda  i lijepi svečani trenutak primanje nove članice za koje su Buge postale bogatije.

A i mi smo postali bogatiji jer Buge su nam pokazale kao treba raditi i ostvarivati misiju Lionsa jer su 20 godina radile predano na čast svom Đakovu i Distriktu! Samo tako naprijed!

Uz svečanu večeru i tamburaše, proslavili i nazdravili, a i naplesali se - hvala vam drage Buge, živjele…i sreli se opet za 5 godina na 25 godišnjici.