10 GODINA DJELOVANJA LC GEA, PRIJEM NOVIH ČLANICA I IZBOR NOVOG RUKOVODSTVA

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 14 svibnja, 2023 - 19:16

10 GODINA DJELOVANJA LC GEA, PRIJEM NOVIH ČLANICA I IZBOR NOVOG RUKOVODSTVA

05.05.2023.g. u prostoru Gastro pub Bulart 1887 u osječkoj Tvrđi 1887 članice LC Gea proslavile su 10. obljetnicu postojanja kluba. Proslavi su nazočili Guverner Distrikta 126 Hrvatska Alek Konić, tajnik Distrikta Zlatko Janković Miloš, RC Robert Suknović, kandidatkinja za vice-guvernericu Vesnica Mlinarević i drugi uvaženi gosti. Charter-predsjednica kluba Marinela Rosso pripremila je retrospektivu desetljeća rada i druženja kluba nizom filmova i fotografija, prikazujući što se sve dobrog i zanimljivog dogodilo tijekom dosadašnjeg postojanja udruge i njezinih akcija.

Tijekom večeri održana je i izborna skupština kluba na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, na čelu s predsjednicom Sandom Bajtl i dopredsjednicama      Renatom Ivanković i Mirtom Sudarić Bogojević.

Svečanoj i radosnoj atmosferi čitavog događaja posebno je pridonio srdačan prijem novih članica, dviju posebnih Osječanki, Edite Hunjak i Jesenke Ricl.

Jesenka je na svom instagram profilu objavila post o svom doživljaju 10-te obljetnice kluba i njezinog prijema u članstvo, te ga u potpunosti prenosimo:

" Obilježavanje deset godina djelovanja Lions klub GEA za mene je bilo čarobno. Tom sam prigodom primljena u Klub kojeg krasi moto MI SLUŽIMO!

Naša ljubičasta i zlatna boja predstavljaju lojalnost zemlji, prijateljima i sebi, to je boja snage, hrabrosti i posvećenosti cilju. Zlatna boja simbolizira iskrenost namjere, slobodu prosuđivanja, poštenje, velikodušnost i predanost bližnjem.

Sretna sam jer sam pronašla svoje mjesto među ženama koje su pravo nadahnuće… a doista, mnogo vas je! Hvala vam od srca!

Mi služimo!