Zahvala Guvernerice na kraju LG 20./21.

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 23 lipnja, 2021 - 19:32

Dragi leići i  lionsi,

stigli smo do kraja ove lions godine, sasvim drugačije od  svih dosadašnjih,  za koju sam  sigurna  da ćemo se je sjećati za  buduća vremena.

Ova  lions godina obilježena  je našim  nesebičnim  dobročinstvom.

Pokazali smo  zajedništvo,a nadasve snagu svakog kluba i člana, što nas je  još čvršće povezalo.

Riječi zahvale u ovom  trenutku nisu dovoljne,  jer je uspjeh smo ostvarili zajedno.  Održali smo brojčano članstvo i postigli velike uspjehe na razini Distrikta i klubova u ovoj  zahtjevnoj Lions godini.

Pokazali smo, da mi  lionsi,  ljudi velika srca,  dobročinitelji  prkosimo svim izazovima današnjice.  

Ponosna sam  na svakog člana naše lionističke i leo obitelji, na sve aktivnosti koje ste odradili, pomogli socijalno ugrožene, starce i  nemoćne, invalide, dijabetičare, beskućnike, slijepe i slabovidne, djeci oboljeloj od karcinoma, za sve ispjevane pjesme o Vukovaru, za svaku očišćenu šumu i posađeno stablo i za sve ostalo kojemu  nema kraja……a nadasve za sve učinjeno na Banovini.           

Ali najvažnije od svega, mi to radimo, jer to volimo, sa  velikim srcem i dušom, za nasu domovina  koja nas prepoznaje i  vjeruje u našu snagu i budućnost lionsa. 

Dragi prijatelji lions i zahvaljujem vam na suradnji i podršci  koju ste mi ukazali  u tijeku ove godine,  na vašoj hrabrosti i predanosti da  svijet učinimo boljim mjestom za potrebite.

Bila mi je najveća čast u životu da vam služim u ovoj lions godini.

Želim vam na osobnom i profesionalnom planu sve najbolje, a iako sve okolnosti ne možemo predvidjeti,  sigurna sam da mom nasljedniku budućem DG Jozi Berečiću ostavljam uspješan Lions Distrikt 126 Hrvatska.

HVALA SVIMA NA POMOĆI!

Vaša Guvernerica

Vinka Mitrović

Ostajemo zajedno!