Uspješno održan 4. sastanak Regije Zapad 21-22 u Novigradu na Lions danu

Slika korisnika Sandra Jagodin
Sandra Jagodin 1 svibnja, 2022 - 09:40

U subotu 30. travnja 2022. godine održan je posljednji, 4. sastanak Regije Zapad u 2021-22 godini u Novigradu na Lions danu. Izvrsne li prilike da se ovim susretom pridružimo međunarodnoj proslavi Dana otvorenih vrata Lionsa i prijema novih članova koji se ove godine obilježava upravo 30. travnja 2022. diljem Lions svijeta! Srdačne čestitke i zahvala domaćinu LC Novigradu na uspješno osmišljenom i provedenom projektu, promociji Lionizma i humanitarnoj akciji, izvrsnom spoj sporta i glazbe - gdje ljepšeg li događaja za posljednji susret vodstva klubova Regije Zapad u ovoj Lions godini 2021-22

Od prošlog sastanka na Zoomu, dočekali smo s veseljem susret uživo i, u ležernoj atmosferi, bila nam je čast i zadovoljstvo čuti informacije o stanju u klubovima, odrađenim akcijama te planovima i programima rada do samog kraja ove Lions godine.

Dragi ljudi, hvala vam na svemu što jeste i što činite, bila mi je čast surađivati sa vama - punim jedrima naprijed kroz kvalitetne projekte na ponos svojih klubova, Distrikta i lokalne zajednice.

Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite! Služimo!

Sandra Jagodin LC Poreč

Predsjedavajuća Regije Zapad Lions godine 2021-22