Uspješno održan 3. sastanak Regije Zapad 21-22 online putem Zooma

Slika korisnika Sandra Jagodin
Sandra Jagodin 4 ožujka, 2022 - 16:15

U četvrtak 17. veljače 2022. godine uoči 3. sjednice PKG u Delnicama održan je 3. sastanak Regije Zapad u 2021-22 godini online putem Zooma u znaku razmjene iskustava i edukacije! Od prošlog sastanka uživo u Bajkinima, bila nam je čast i zadovoljstvo čuti informacije o stanju u klubovima, odrađenim akcijama te planovima i programina rada u nadolazećem razdoblju – pravi “brainstorming” ideja i mogućnosti suradnje. Veseli i činjenica da je na sastanku bilo prisutno 9 od 11 klubova Regije.

Odlučili smo se ovoga puta za online format našeg susreta, kako bi odradili edukacije koje su u ovom trenutku Lions godine potrebne i dobili jasan putokaz u kojem smjeru dalje – Sandra Jagodin LC Poreč RC predstavila je i podsjetila na projekt Klub izvrsnosti (uz čestitku 5 klubova Regije Zapad za ovo ostvarenje u protekloj Lions godini), Željko Gucunski LC Novigrad Koordinator za LCIF pojasnio je važnost sudjelovanja u donacijama LCIF i potaknuo klubove da mu se jave sa idejama oko grantova koje bi mogli realizirati u svojim sredina, a Natalija Vodopija LC Nasta Rojc ZC prikazala nam je uspješnu suradnju na primjeru svog kluba i LC Mursa oko Matching Granta za nabavu potrebnog medicinskog uređaja, na čijem primjeru smo mogli naučiti kako od ideje preko dokumentacije do realizacije konkretnog Granta, i ovim putem od srca zahvaljujemo Nataliji na sudjelovanju i edukaciji!

GMT koordinatorica Jadranka Katarinčić izvjestila nas je o održanoj radionici TREBAMO TE i potaknula na angažman klubova oko zadovoljstva postojećeg, kao i primanja novog članstva. 2. VDG Milorad Stanić potaknuo je klubove na anketu oko unapređenja rada Klubova u Distriktu i pozvao na diskusiju i konstruktivne prijedloge. Susret je uveličao i naš Guverner Jozo Berečić koji se obratio skupu i dao nam punu podršku u radu, na čemu mu i ovim putem zahvaljujemo.

Iz svega gore navedenog, dva sata prošla su u tren, a mi obogaćeni sa korisnim informacijama i mogućnostima djelovanja, motivirani i s entuzijazmom nastavljamo putem služenja!

 

Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite! Služimo!

Sandra Jagodin LC Poreč

Predsjedavajuća Regije Zapad Lions godine 2021-22