Uspješno održan 1. sastanak Regije Zapad 21-22 u Rijeci

Slika korisnika Sandra Jagodin
Sandra Jagodin 5 rujna, 2021 - 11:38

U četvrtak 2. rujna 2021. godine uoči 1. sjednice PKG u Đakovu održan je 1. sastanak Regije Zapad u 2021-22 godini u znaku druženja uz doživljaj za motivirano služenje! Zahvaljujući trudu i angažmanu oko organizacije Predsjedavajuće Zone I Lili Pirjak LC Korzo Rijeka, na čemu joj ovim putem još jednom zahvaljujemo, okupili smo se u Rijeci na Pećinama i doživjeli vođenu posjetu i razgledavanje vile i spomen zbirke Mažuranić-Brlić-Ružić pod vodstvom prof. Theodora de Canziani. Oduševljeni smo posjetom i bogatstvom kulturne baštine, na preporuku svima, kad dođete u Rijeku.

Nakon posjete i kratke šetnje po Pećinama, uslijedio je sastanak u Konobi Borik gdje je naglasak bio na upoznavanju i predstavljanju dužnosnika, informacijama o stanju u klubovima, planovima i programina rada u Lions godini 2021-22. Obzirom da klubovi Regije Zapad tradicionalno započinju sa sastancima u drugoj polovini rujna, veseli činjenica da je na sastanku bilo prisutno 8 od 11 klubova Regije. Nakon radnog dijela, druženje je nastavljeno u opuštenoj atmosferi uz prigodan domjenak.

Hvala svim Lionsima Istre i Kvarnera koji su nazočili susretu, na produktivnom sastanku i projektima koji pokazuju da "dogovor kuću gradi", a naša je na čvrstim temeljima! Motivirani i s entuzijazmom krećemo u akcije, rezultat neće izostati!

Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite! Služimo!

Sandra Jagodin LC Poreč Guiding Lion

Predsjedavajuća Regije Zapad Lions godine 2021-22