Uspješno Odrađena Sjednica Međunarodnog Nadzornog Odbora Lions Europa Foruma Zagreb 2022

Slika korisnika Dražen Melčić
Dražen Melčić 28 ožujka, 2022 - 14:20

Uspješno Odrađena Sjednica Međunarodnog Nadzornog Odbora Lions Europa Foruma Zagreb 2022

Od 22. do 27. ožujak u Zagrebu su boravili članovi međunarodnog Nadzornog Odbora Lions Europa Foruma, International Director Mats Granath (Švedska), PID Phil Nathan, PCC Peter Brandenburg, PCC Gerhard Gschweidl, kao što je uobičajeno sa suprugama.

Domaćini su im bili PDG Dražen Melčić, predsjednik Foruma i slijedeći članovi organizacionog odbora: PID Bojan Šober, DG Jozo Berečić, 1. VDG Alek Konić, PDG Olga Šober, glavna tajnica Foruma Slavica Olujić Klapčić, rizničar foruma Predrag Samardžija, GST Vesna Boinović Grubić, predsjednica povjerenstva Distrikta za PR Ilijana Palčec, Ana Prelog (Bert Mason Young Ambassador Competition), Filip Stipančić (Europa Council koordinator), Sara Bermanec i Barbara Milčić (obje za Youth Exchange Program).

Zadatak domaćina je bio dati detaljno izviješće Nadzornom odboru o statusu priprema i organizacije Lions Europa Foruma, godišnje konferencije europskih Lionsa, koja će se održati u Zagrebu u razdoblju 27.-29. listopada ove godine. Na sjednici su donesene i mnoge važne odluke vezane na organizaciju Foruma

Pored toga, domaćini su sa članovima NO obišli sve konferencijske Dvorane i tipve soma u hotelu Westin, glavnom hotelu konferencije, kao sve lokacije na kojima će se održati cijeli preostali program: Muzička Akademija (Lions European Musical Contest „Thomas Kuti“), dvorana Lauba (Večer domaćina tzv. Host Night), dvorana Hala (gala večera).

Zahvaljujemo Turističkoj Zajednici Grada Zagreba, koja je već prije nekoliko godina prepoznala značaj Foruma za grad Zagreb, na kojem očekujemo više od 1.000 sudionika, te nam od 2019. godine pruža značajnu materijalnu i financijsku podršku, Za ovu priliku je tako financirala večeru 22 članova NO i OO, osigurala turističke vodiče za sve dane boravka naših gostiju i omogućila besplatan ulaz u sve muzeje uključujući i stručno vodstvo na engleskom jeziku.

Sudionici su naravno iskoristili slobodno vrijeme da se međusobno bolje upoznaju, zbliže i ugodno druže. Naši gosti su također bili na svečanom obilježavanju 25 godina rada LC Grič.