Uspješan nastup delegacije D-126 Hrvatska na Lions Europa Forumu 2021 u Solunu

Slika korisnika Dražen Melčić
Dražen Melčić 12 listopada, 2021 - 20:58

Pod vodstvom 1. vice guvernera Aleka Konića i PDG-a Dražena Melčića, predsjednika Foruma u Zagrebu 2022., 12-ero člana delegacije je vrlo uspješno predstavila Distrikt 126 Hrvatska i sve njegove najznačajnije međunarodne projekte na 66. Lions Europa Forum

Nastup i humanitarni projekti D-126 Hrvatska su na ovom Forumu doživjeli do sada neviđen uspjeh i polučili najveći interes sudionika.

Na štandu su prezentirani slijedeći projekti:

  • Lions Europa Forum 2022. u Zagrebu
  • Međunarodna humanitarna Lions regata 2022. „Jedrima protiv droge“
  • Međunarodna humanitarna akcija „Vinograd dobrote“
  • Međunarodna ekološka akcija Čišćenje podmorja

Pored obilnih tiskanih materijala za gore navedene akcije, zahvaljujemo Turističkoj zajednici grada Zagreba na opskrbi obilnim promo materijalima kojeg su nam ponovo dali na raspolaganje kao podršku promociji predstojećeg Foruma u Zagrebu 2022.

Veliki uspjeh i do sada najveću vidljivost projekata d-126 Hrvatska omogućila je doslovno cijela delegacija koja je svakog dana Forum od jutra do navečer na mnoge načine predstavljala sve projekte. Nagrada za njihov veliki trud je bila očita i deklarirana velika zainteresiranosti sudionika za sve projekte i opravdano možemo vrlo optimistično očekivati velike uspjehe svih predstojećih akcija u 2022. godini.

Na ceremoniji zatvaranja predsjednik Foruma u Zagrebu i svi članovi delegacije su preuzeli zastavu Foruma i time formalno preuzeli čast i odgovornost njegova domaćinstva.

Čestitamo našim grčkim domaćinima na odličnoj organizaciji i programu Foruma kao i na srdačnom i toplom gostoprimstvu. Također zahvaljujemo svim sudionicima Foruma koji su nam svojom velikom podrškom i zainteresiranošću dali do sada najveći osjećaj prihvaćanja i pripadnosti europskoj Lions obitelji.

Veselimo se budućim izazovima i projektima.

Budite optimistični, živite svoju nadu, nadahnite!