U nedjelju u Zagrebu u hotelu Westin održana osnivačka skupština LC Lenuci

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 15 ožujka, 2017 - 09:09

U nedjelju u Zagrebu u hotelu Westin održana osnivačka skupština LC Lenuci

U Zagrebu u hotelu Westin održana osnivačka skupština  novog Lions kluba Lenuci

U nedjelju  12.03.2017. u Zagrebu u hotelu Westin uz prisustvovanje guvernera D-126 Gorana Šarića, IPDG Dražena Melčića , PDG Ivice Jakića i PDG Lahorke Vlahek Domac, predsjednika LC Zagreb Lea Doležala i  drugih predstavnika LC Zrinjevac održana je osnivačka  skupština LC Lenuci. Uvodnu riječ je na početku dala kuma kluba Vesna Boinović-Grubić, RC ispred  LC Zrinjevac i Alek Konić, prošlogodišnji predsjednik LC Zagreb u ime osnivača LC Zagreb. O Lionismu je govorio IPDG Dražen Melčić i PDG Ivica Jakić. Članove budućeg Lions kluba na koncu je pozdravio i čestitao guverner D - 126, Goran Šarić.

  Za predsjednicu LC Lenuci  izabrana je Alis Marić, za  1. dopredsjednicu Renata Gubić , za 2. dopredsjednicu Irena Dubravec,za 3. dopredsjednika Damir Purgar, za tajnicu Nevenka Zečević, za rizničarku Ana Lisak.

Nakon osnivačke skupštine slijedi registracija kluba prema Zakonu o udrugama, a počinju i pripreme za  potvrdnu svečanost -  Charter night novoosnovanog kluba koja  se planira za 18.5.2017. god.

Klub je dobio ime po jednom od najpoznatijih arhitekata i urbanista Zagreba koji je inicijator i idejni tvorac tzv.Lenucijeve potkove u Zagrebu

Više o tome na linku:

http://pogledaj.to/arhitektura/milan-lenuci-prvi-zagrebacki-urbanist/

 

Članovi LC Lenuci, dobrodoši u Lions zajednicu.