U Bajkinima održana 4.sjednica Regije Zapad

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 30 lipnja, 2024 - 16:24

U Bajkinima održana 4.sjednica Regije Zapad 

U prisustvu Guvernera D-126 Milorada Stanića i njegove supruge Grete članova kabineta guvernera D-126, predsjednika i tajnika Lions klubova, predsjednika Zona, predsjednika povjerenstava u Regiji Zapad u bajkovitim Bajkinima u Vinariji Rossi pod predsjedanjem Lidije Starčević u subotu 29.lipnja 2024 g. održan je  4. sastanak Regije Zapad, D - 126. Hrvatska,

Na samom početku sjednice prisutnima se obratio  Guverner D-126 Hrvatska Milorad Stanić pročitavši svoje završno obraćanje Lionsima Hrvatske koje je uputio povodom završetka ove LG naglasivši da je izuzetno zadovoljan radom Regije Zapad i klubova koji njoj pripadaju osim jednoga kojega smo i završetkom godine i izgubili. Zahvalio se svima koji su mu pomogli u njegovom mandatu.

Na kraju svog obraćanja Guverner je dodijelio njegova priznanja povodom završetka godine.

Zatim su  prisutni predsjednici klubova iz Regije zapad podnijeli izvješće o radu klubova u proteklom periodu naglasivši da su sve obaveze podmirene a sve planirane akcije izvršene , posebno se ponosimo završetku granta LCI koje je ponudio i završio LC Sušak za senzornu sobu što je veliki uspjeh svih u Regiji.

U zaključku sjednice Predsjednica Regije se zahvalila svima na pomoći u vođenju i radu Regije posebno Zoncima Branki Crnković,Ivani jakovac i Marinu Rossiju kao i svi predsjednicima i tajnicima klubova, a svi prisutni su jednoglasni u ocjeni da je ova regija odlično vođena od naše predsjednice.

Posebno je pozdravila gošću na Regiji predsjednicu regije Jug Tatjanu Vukman koja nas je prigodno pozdravila.

Nakon formalnog dijela sastanka nastavljeno je druženje na prekrasnom imanju Vinarije Rossi uz izvrsnu hranu i vino našeg domaćina Marina Rossija.

Još jednom – bravo za nas.