Svečana večer LC Parone na kraju 2023. godine

Slika korisnika Deborah Voncina Ivanić
Deborah Voncina... 24 siječnja, 2024 - 09:19

U subotu, 30. prosinca 2023. godine, u restoranu Regata na otoku Cresu održana je novogodišnja večera Lions kluba Parone. Događaj, obogaćen prisustvom posebnih gostiju, pružio je elegantnu i srdačnu atmosferu u kojoj je na prikladan način obilježen završetak godine.

Večer je započela kratkom prezentacijom Paule Čermin, koja je s prisutnima podijelila teme obrađene tijekom webinara na kojem je sudjelovala. Sudionici su imali priliku produbiti ove teme, pokrećući konstruktivnu raspravu.

Nakon toga, predsjednica kluba, Lara Bressan Antonina, održala je završni izvještaj o aktivnostima i uspjesima LC Parone u protekloj godini.

Na kraju službenog dijela večeri pozdravila je sve članice LC Parone i zahvalila im na njihovom radu i predanosti tijekom godine. Također je zahvalila i gostima koji su doprinijeli tome da večer bude još posebnija.

Nakon formalnog dijela, večer se nastavila u svečanom ozračju uz ukusnu večeru i razmjenu dobrih želja za novu godinu. Odabrana lokacija, restoran Regata na Cresu, pružila je savršen ambijent za obilježavanje kraja godine sa stilom.