Stoosamdeset obitelji na poplavljenim područjima primilo pakete pomoći Lionsa Hrvatske osigurane od 10.000 $ donacije LCIF-a

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 22 lipnja, 2014 - 15:10

U toku ovog vikenda na poplavljena područja u sela Strošinci i Drenovci u općini Vrbanja Lionsi LC Vinkovci u sklopu realizacije prve donacije LCIF-a našem distriktu za  hitne potrebe u iznosu od 10.000 $  predali su 180 paketa sa osnovnim higijenskim potrepštinama(deterdžent,sredstva protiv plijesni,sredstva za čišćenje i osobnu higijenu), koja su po mišljenju predstavnika lokalne vlasti i stanovnika tog područja najpotrebnija u ovom trenutku stanovništvu koje se polako vraća u svoje domove. Pored članova LC Vinkovci veliki doprinos ovoj akciji dali su pripadnicima HGSS Stanici Vinkovci i djelatnicima  firme EURCO d.d. Vinkovci koji su osigurali prijevoz i distribuciju do stanovnika.

Na terenu je ova donacija dočeka sa velikim zadovoljstvom jer su donirani proizvodi upravo ono što je najpotrebnije u ovom trenutku kada obitelji počinju vraćanje u svoje domove u kojima je sve uništeno i treba ih prvo očistiti i oprati.