Sjajna noć dobrote: LC Parone na Charter Nightu Lions Cluba Mdina 2024.

Slika korisnika Deborah Voncina Ivanić
Deborah Voncina... 19 ožujka, 2024 - 13:24

U predivnom ambijentu Ville Arrigo na Malti, 15. ožujka održana je još jedna nezaboravna Charter Night Lions Cluba Mdina. Ova svečanost obilježena je brojnim uzbudljivim trenucima i značajnim događajima koji su dodatno obogatili duh zajedništva i humanitarnog rada.

Jedan od najistaknutijih trenutaka večeri bio je službeni potpis bratimljenja između Lions Cluba Mdina i Lions Cluba Caltagirone.

Naše članice Iva Vavan i Katarina Vitić iz LC Parone s ponosom su sudjelovale na ovom događaju na kojemu se razgovaralo i o raznim aspektima suradnje, uključujući mogućnost budućeg bratimljenja između LC Mdina i LC Parone, što predstavlja izvrsnu priliku za još dublje povezivanje i zajedničko djelovanje u humanitarnim inicijativama.

Posebno se istaknulo razmatranje dolaska Lions Cluba Mdina na Lions regatu „Jedrima protiv droge“, humanitarno događanje koje ne samo da promiče zdrav način života, već i podupire borbu protiv problema ovisnosti. Također, razgovaralo se o organizaciji vrhunskog koncerta na Malti u suradnji s Festivalom Kvarner i LC Parone iz Hrvatske.

Ovaj događaj ostavlja dubok pečat u srcima svih sudionika, podsjećajući nas na važnost zajedništva i angažmana u službi humanitarnih ciljeva.