Prvi ženski lions klub LC Grič osnažen s 5 novih članica u 2022.!

Slika korisnika Edita Bilaver
Edita Bilaver 9 ožujka, 2022 - 17:50

Ženski lions klub Grič koji ove godine slavi 25 godina svog djelovanja obilježenih nizom humanitarnih akcija i vrijednih doprinosa boljitku zajednice, dodatno se osnažuje novim članicama, čija su osobna i profesionalna postignuća iznimna. 

Na redovitom, ali svečanom sastanku u sjedištu LC Griča Hotelu Esplanada, na Međunarodni dan žena, 8. ožujka 2022. godine, uz prisustvo članica, guvernera D126 Joze Berečića, region chairmana Đurđe Protić, održan je protokol primanja novih članica. 

Uz istaknute simbole LCI, distrikta, regije i kluba predsjednica Vanja Saftić uputila je riječ dobrodošlice gostima, članicama i kandidatkinjama. Uslijedio je protokol primanja novih članica koji je vodio guverner distrikta, svirana je himna Lionsa, čitani principi lionizma, predstavila se svaka nova članica uz prisutnost mentora, čitana i položena zakletva novih članica i njihovih mentora. Uz podijeljene materijale, diplome, certifikate i značke, novim članicama Miroslavi Vučić, Lei Čavić, Ani Lederer, Katarini Hansell Bakić i Jasmini Perković se ružama zaželjela dobrodošlica u članstvo.

Tom su prilikom dodijeljene nagrada service from the heart i posebna priznanja za izrazit doprinos radu kluba i i doprinosu lionizmu Metodi Lhotka i Jasenki Bohaček Knežević.

Ponosni na naše članice, we serve!