Prvi sastanak LC Parone u Lions godini 2024./2025.

Slika korisnika Deborah Voncina Ivanić
Deborah Voncina... 10 rujna, 2024 - 10:44

Na prekrasnoj lokaciji Frankopanskog kaštela Grada Grobnika, članice LC Parone okupile su se na prvom sastanku u novoj Lions godini. Ovogodišnja predsjednica i osnivačica kluba, Patrizia Milani Meklau, otvorila je sastanak srdačnim pozdravom i prigodnim riječima, naglasivši važnost zajedništva i solidarnosti. Predstavljen je Prijedlog Programa rada LC Parone za 2024./2025., koji uključuje mnoge humanitarne aktivnosti i događanja predviđena za ovu godinu.

Nakon sastanka, članice su imale priliku uživati u manifestaciji Miss Business 2024., večeri koja je nadmašila sva očekivanja! Ovaj događaj promovira poduzetništvo, potiče žene na realizaciju poslovnih ideja i umrežavanje te otvara vrata za stvaranje novih poslovnih suradnji. Takvi događaji imaju ključnu ulogu u razvoju gospodarstva i rastu lokalnih zajednica, a istovremeno promiču međusobnu podršku, inspiraciju i osnaživanje žena.

Zahvaljujući predanosti naše članice Ive Vavan, vlasnice Vanavi experience, koja je osmislila i organizirala ovu čarobnu večer, stvorena je atmosfera ispunjena pozitivnom energijom i zajedničkom podrškom.

LC Parone nastavlja s entuzijazmom u ostvarivanju svojih ciljeva za dobrobit zajednice i osnaživanje žena.