Prikupljanje pomoći za obitelj Grubić iz Majskih poljana - LC Portole

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 5 siječnja, 2021 - 21:19

Drage sestre i braćo Lionsi,

 

Kako je smisao našeg postojanja pomoć potrebitima, a nakon katastrofe, potresa koji je pogodio Baniju potrebitih je jako puno, i budimo realni, nitko od nas ne može svima pomoći.

Dana 5.1.2021. članovi našeg kluba LC Portole su posjetili Glinu, Majske poljane kako bismo detektirali stvarne potrebe potresom pogođenog stanovništva i pronašli jednu obitelj koju želimo zbrinuti u potpunosti, kako bi uz našu pomoć, i nakon ove katastrofe mogli što prije nastaviti normalni život.

Odlučili smo pomoći višečlanoj obitelji Grubić, Majske poljane 55, čija je kuća proglašena neupotrebljivom za život, a dio kuće je u potpunosti srušen kao što možete vidjeti na fotografijama, te smo uz interventnu pomoć koju smo obitelji danas dostavili, odlučili pokrenuti akciju za prikupljanje sredstava za izgradnju skromne, ali nove obiteljske kuće obitelji Grubić.

Stoga vas svih pozivamo da se pridružite našoj akciji i pomognete uplatama u korist računa LC Portole/Polytechnic IBAN: HR0224020061100955133 sa naznakom "Potres - Pomoć za obitelj Grubić", ili donacijama u građevinskim materijalima (troškovnik građevinskog materijala će biti dostupan od 7.1.2021).

Za detaljne informacije u svezi akcije obratite nam se na mob. 0994426967 (Mladen Poropat), i mob. 0989594936 (Ognjen Jurin).

 

Unaprijed zahvaljujemo,

WE SERVE!!!

Mladen Poropat

Predsjednik LP Portole/Polytechnic