PREDSTAVNICI D-126 HRVATSKA SUDJELOVALI NA ELLI EDUKACIJI U D-129 SLOVENIJA

Slika korisnika Mirjana Čusek-Slunjski
Mirjana Čusek-S... 25 ožujka, 2024 - 09:56

Na poziv PDG D-129 Slovenija, Lorene Hus edukaciji ELLI (EMERGING LIONS LEADERSHIP INSTITUTE) slovenskim Lionsima pridružili su se i predstavnici našeg Distrikta 126 Hrvatska.  Na trodnevnoj edukaciji koja se je održala od 22. do 24.3.2024. u Krškom predstavnici našeg D-126 Hrvatska: Vilim Sanković (LC Quarneroli Lovran) i Edvard Badurina (LC Opatija) proširili su svoje znanje i podijelili iskustvo sa slovenskim Lionsima u područjima: Lionsi– prošlost, sadašnjost i budućnost; Promjene u upravi kluba; Komunikacija i rješavanje sukoba;Postavljanje ciljeva; Motivacija;Delegacija;Kreativno razmišljanje; Javni nastup i Raznolikost.

Timu predavačica Distrikta 129 Slovenija, Loreni Hus i Mateji Hochstätter na ovoj edukaciji pridružila se je i naša GET koordinatorica Mirjana Čusek-Slunjski (LC VARAŽDIN NCLC MILLENNIUM).

Slovenski domaćini bili su očekivano kreativni i za sve polaznike u subotu nakon predavanja organizirali izlet iznenađenja u Zagreb. Festival svjetla u Zagrebu oduševio je sve polaznike i dokazao da su za zadovoljstvo članova, uspješne akcije i uspješne klubove osnovni preduvjeti dobra klupska komunikacija, međusobno upoznavanje i uvažavanje, timski rad i druženje.

D-126 Hrvatska zahvaljuje  D-129 Slovenija na pruženoj mogućnosti sudjelovanja na ovoj iznimno dobro organiziranoj i korisnoj edukaciji koja je osnažila sve polaznike i potvrdila da usprkos različitim jezicima, modelima rada i djelovanja Lionsi imaju jednu osnovnu nit koja ih povezuje, a to je da ne odustaju od toga da mijenjaju ovaj svijet nabolje.

GET koordinatorica, Mirjana Čusek-Slunjski

 

 

Kako nam je bilo pogledajte u galeriji slika.