Poziv na humanitarni koncert „Primadona“ u okviru proslave 25 godina djelovanja ženskog Lions kluba Grič, dana 24. ožujka 2022. godine

Slika korisnika Edita Bilaver
Edita Bilaver 8 ožujka, 2022 - 17:35

Lions klub Grič obilježava 25 godina djelovanja i predanog filantropskog rada događajem posvećenim svojoj preminuloj članici, primadoni splitskog HNK-a i profesorici Cynthia Hansell-Bakić, u okviru kojeg je planirana hvalevrijedna humanitarna akcija posvećena poboljšanju uvjeta školovanja studenata Muzičke akademije u Zagrebu.

Događaj pod nazivom „Primadona“ održat će se dana 24. ožujka 2022. godine s početkom u 19 sati u Maloj dvorani KD Lisinski te će se sastojati od koncertnog dijela, izložbe slika, kostima i toaleta iz fundusa obitelji Hansell-Bakić.

Istaknuti umjetnici Kaya McConnell, Marijana Cirkveni, Karla Mazzarolli, Marija Lešaja, Ana Malovac, Buga Marija Šimić, Mate Akrap i Vinko Maroević, izvest će najpoznatije arije iz klavirsku pratnju Ivana Pernickog.

Prihodi od prodaje ulaznica po cijeni od 150 kuna, a prema potpisanom sporazumu Muzičkoj akademiji u Zagrebu u svrhu poboljšanja uvjeta rada i školovanja studenata. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KD Lisinski, online na ulaznice.hr ili uplatom na žiro račun humanitarne akcije HR7623400001511174859.

Obilježavanje ove važne godišnjice djelovanja LC kluba Grič bit će tako glazbeni i vizualni spektakl koji organiziraju članice LC Grič, mnogobrojni Cynthijini prijatelji i donatori kako bi  prikupili sredstva za podršku mladim glazbenicima.

Dođite i vi, pridružite nam se i proslavimo zajedno prvih 25 godina !