Potpisivanje Ugovora s Marinom Frapa za organizaciju Regate JPD 2024.

Slika korisnika Robert Sedak
Robert Sedak 3 kolovoza, 2023 - 14:44
Potpisivanje Ugovora s Marinom Frapa za organizaciju Regate JPD 2024. - s lijeva na desno: Franjo Pašalić, Robert Vulić, Milorad Stanić

U utorak 1. kolovoza 2023. godine potpisan je Ugovor o poslovnoj suradnji s donatarskom misijom, zapravo Ugovor o organiziranju Lions humanitarne Regate „Jedrima protiv droge“ D 126 u 2024. godini.

Ugovor je potpisan između D126 Hrvatska i Marine Frapa u Rogoznici čime je ostvarena osnova za organizaciju Lions humanitarne Regate JPD u 2024.godini.

Ugovor je za D126 potpisao Guverner Milorad Stanić, a za Marinu Frapa direktor Franjo Pašalić. Ugovoru je svjedočio predsjednik povjerenstva za organizaciju Regate 2024. godine, 1.VDG Robert Vulić.

Baza Regate biti će u Marini Frapa u Rogoznici. Obilaskom Marine utvrđeno je da ista raspolaže svim potrebnim kapacitetima za našu Regatu i eventualno produljeni boravak gostiju sudionika Regate. Marina osigurava 34 (+ 6) odgovarajućih jedrilica i raspolaže sa oko 90 ležajeva u apartmanima sa 4 i više zvjezdica. Ugodnim razgovorom povodom potpisivanja Ugovora, potvrđen je interes D126 da Regata uspije, ali i prepoznat je interes Marine Frapa za ostvarenje istoga cilja.

Ovom srdačnom susretu potpisnika Ugovora nazočili su Pašalić Rino iz uprave Marine Frapa i Tina Bašić marketing & event Manager Marine Frapa te Lionsi Greta Galo – Stanić iz LC Quarneroli Lovran i Ivana Vulić iz LC Marijan Split.

Sastanku sa vodstvom Distrikta i povjerenstvom Regate priključili su se RC Tatjana Vukman i Tatjana Jukić iz LC Luce Šibenik, te je razgovor vođen o organizaciji međunarodnog okruglog stola na temu zaštite okoliša i mora koji bi se održao tijekom Regate kao i eventualnoj spremnosti klubova iz Šibenika i Trogira na bratimljenje sa Lions klubovima iz Nigerije, a koji su izrazili spremnost na posjet RH i sudjelovanje u Regati JPD 2024. te bratimljenje sa klubovima.

Oba ova pitanja su još otvorena, ali su u pozitivnoj atmosferi te im slijedi daljnja razrada.

Guverner Distrikta počastio je upravu Marine Frapa sa dvije boce Lions Anima vrhunskog Traminca iz Lions Vingorada Dobrote uz istovremenu promociju Vinograda u Marini. Gospodinu Franji Pašaliću Guverner je poklonio reprint knjige Hrvati na ledenom moru autora Petra Kuničića, a koju su izdali LC Quarneroli Lovran, na što su domaćini uzvratili pozivom na kasniji popodnevni ručak.

Obostrano zadovoljni uspostavljenom suradnjom i uvjereni u uspjeh organizacije Regate JPD 2024.godine, svi nastavljamo na realizaciji svog dijela zadataka.