POSADILI NAŠIH 5 ZA 5 MILIJUNA – LC ČAKOVEC

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 22 travnja, 2012 - 17:05
Članovi LC Čakovec u akciji

Veliko dvorište čakovečkog dječjeg vrtićaVjeverica od danas ima pet stabala više. Ionako je vapilo za ponekim drvetom koje bi za toplih dana klincima pružalo hlad, a naša mala donacija svakako je doprinos njihovoj budućoj ugodnijoj igri.
Lions klub Zrinski je donator stabala za koje su jame prije sadnje pripremili naš predsjednik Saša Senčar, Miodrag Novosel, Žarko Nedeljko, Gordan Vrbanec i Ivica Pongrac.
Naši su lioni s lakoćom iskopali pet jama i posadili stabla koja su mališani dobro ukopali izalili. Ravnateljica Dječjeg vrtića Čakovec Sonja Kuhanec i njezine kolegice pratile su našu malu akciju i potvrdile kako u dvorištu uistinu nedostaje stabala kako bi njegova funkcija bila potpuna.
Dali smo ovime mali obol u globalnom pokretu Lions Clubs Internationala i predsjednika Wing Kun-Tama koji je zacrtao sadnju milijun stabala. Pod njegovim motom "Naša zemlja, naš okoliš, naša odgovornost - Posadi milijun stabala" dosad ih je zasađeno 5 milijuna stabala, a u toj su brojci i naša kao i sva ona koja su posadili naši prijatelji diljem svijeta. Ovim putem čestitamo svim Lionsima u Distriktu 126 koji su se angažirali u sadnji stabala tijekom godine, osobito mladima.
 

  • I predsjednik u akciji