Parone za šapice

Slika korisnika Deborah Voncina Ivanić
Deborah Voncina... 20 veljače, 2024 - 18:44

U ugodnom ambijentu restorana Noštromo u Malom Lošinju, Lions Klub Parone organizirao je izuzetno uspješnu humanitarnu radionicu vegetarijanske kuhinje pod nazivom „Debbie’s Veggies – Parone za šapice“. Ova inicijativa imala je za cilj prikupljanje sredstava i potrepština za udrugu „Šapa u srcu Ogulina“ te tako pridonijeti poboljšanju kvalitete života životinja.

Radionica je održana u ugodnoj atmosferi te su sudionici kroz interaktivnu demonstraciju i praktične savjete imali priliku naučiti o raznovrsnim receptima vegetarijanske kuhinje, istražujući nove okuse i tehnike pripreme pod vodstvom Debore Voncine Ivanić, članice LC Parone i velike ljubiteljice i poznavateljice vegetarijanske prehrane.

Nakon završetka radionice, sudionici su degustirali spravljene delicije, što je bio savršen završetak događaja koji je obilježio spoj gastronomije, humanosti i zajedništva.

Lions Klub Parone zahvaljuje još jednom svim sudionicima, sponzorima i volonterima na podršci i doprinosu uspjehu ove humanitarne inicijative te se raduje budućim aktivnostima koje će nastaviti promicati humanost i solidarnost u našoj zajednici.