Otvoreni dan lions kluba NCLC Varaždin Millennium

Slika korisnika Zrinka Sočković
Zrinka Sočković 16 siječnja, 2024 - 10:59

Jučer je uspješno održan "Otvoreni dan kluba". Publika je imala priliku upoznati se sa radom lionsa u Varaždinu, ali i u Hrvatskoj i cijelom svijetu. Uz retrospektivu rada Lions kluba NCLC Varaždin Millennium u 2023. godini program su upotpunili istaknuti lionsi - gosti predavači: bivši guverner Lions Distrikta 126 Hrvatska - Dražen Melčić i koordinator Lions Distrikta 126 Hrvatska za Lions clubs International fondaciju Željko Gucunski.

Pridružili su nam se i naši dragi gosti iz Udruge slijepih varaždinske županije, Udruge Novi put, Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin te Teniskog kluba Varteks koji su održali par prigodnih riječi te potvrdili našu uspješnu dugogodišnju suradnju.

Obratila nam se i predsjednica Leo Distrikta Ivana Sabljak koja je naglasila važnost uključivanja mladih u aktivnosti lions klubova.

Možemo slobodno reći da smo publici uspjeli prenijeti tu našu važnu poruku da Lions može biti svatko tko ima senzibiliteta za pomaganje potrebitima i spreman je izdvojiti svoje vrijeme za humanitarni rad.