Osječke Mursice dočekale novu Lions godinu primopredajom, uručena je i nagrada „Melvin Jones“ past guvernerici Nadi Arbanas, članici LC Mursa

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 6 srpnja, 2015 - 09:43

U petak 3. srpnja 2015. u Lions klubu Mursa u Osijeku obavljena je primopredaja dužnosti između Mirjane Pajić predsjednice u prošlogodišnjoj Lions godini i nove predsjednice Vesnice Mlinarević. Tom prigodom u svečanom ozračju uručena je nagrada „Melvin Jones“ past guvernerici Nadi Arbanas, članici LC Mursa za osobit doprinos i inovativnost u radu.

U restoranu Veslačkog kluba Iktus u Osijeku i nazočnost 20 članica Lions kluba Mursa i dužnosnika, gostiju past guvernera i predsjednika LC Poreč Jusufa Šehanovića, tajnika kabineta Zlatka Jankovića Miloša, predsjednika Regije Zapad, Đek Šurije, predsjednika Regije Istok Damira Šterijeva ,predsjednika Zone III Regije Zapad i prošlogodišnjeg predsjednika LC Poreč Borisa Jugovca i mlade gošće iz Nizozemske Daphne Wymeersch, koja se nalazi kod naše članice Jasminke u sklopu projekta Razmjene mladeži,s himnama, pozdravljanjem gostiju te njihovim obraćanjem poticajnim riječima o putokazu Lionizma i prinosu LC Mursa u protekloj Lions godini za koju su dobile priznanje Guvernera, svečano je započela primopredaja. Nakon čitanja Etičkog kodeksa Lionsa, dosadašnja predsjednica Mirjana Pajić i sadašnja predsjednica Zone Istok sažela je ostvarene aktivnostima u humanitarnom radu, služenju potrebitima u protekloj Lions godini i zahvalila svima. Molitvom Lionsa za zahvalu i uspješan početak nove Lions godine, sadašnja predsjednica LC Mursa Vesnica Mlinarević iznijela je ciljeve i program s naglaskom na kontinuitet prepoznatljivosti u ostvarivanju ciljeva, otvorenosti prema drugim klubovima s novim projektima, njegovanju zajedništva i predanom služenju u humanitarnom radu.

Osobito je svečano i dirljivo bilo uručivanje nagrade „Melvin Jones“ past guvernera Jusufa Šehanovića past guvernerici Nadi Arbanas koja je dala veliki doprinos u stvaranju sretnijeg i boljeg svijeta, ističući savez prijateljstva, uzajamnost, povezanost i razumijevanje sljedeći snove i predanost humanitarnom radu. Usljedilo je uručivanje priznanja i darova u neposrednom prijateljskom lionističkom ozračju, a završilo darom svima, pjesmom Tina Ujevića „Svetkovina ruža“ u interpretaciji umjetnice Mursice Mire Perić Kraljik.

            Služenjem se duhovno obogaćujemo, u zajedništvu rastemo i razvijamo se, postajemo bolji, a u skladu i s motom našeg guvernera Distrikta 126 Dražena Melčića SLUŽENJE I DRUŽENJE.