Održan još jedan uspješan RLLI seminar u Rastokama

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 1 srpnja, 2021 - 20:29

Održan još jedan uspješan RLLI seminar u Rastokama

Tijekom ovog vikenda, od 25. do 27. Lipnja održao se RLLI edukacija (Regional Lions Leadership Institute) na kojoj su predavali PDG Dražen Melčić, Mirjana Čusek - Slunjski te PDG Slovenije Lorena Hus u organizaciji Lions Distrikta 126 Hrvatska.

Na seminaru su bili prisutni i tajnik kabineta D-126 Zlatko Janković-Miloš i Guvernerica D-126 Vinka Mitrović koja je pozdravila polaznike i predavače.

Na seminaru je bilo 14 polaznika iz svih regija Hrvatske a teme su bile Osnove lionizma, Rad u timovima , Raznolikost ,Motivacija članstva, Javni nastupi, Upravljanje vremenom , Osobna misija, Lokalne potrebe i mogućnosti, Kreativno razmišljanje , Postavljanje ciljeva.

Svi polaznicu su bili oduševljeni organizacijom seminara i svi su ga uspješno položili. To se vidi i po porukama u Whats up grupi koja je vrlo živa i danas. To su naši budući lideri.

RLLI se održavao  u divno uređenom hotelu Mirjana u Rastokama..

U Rastokama se održala i mala svečanost kada je guvernerica Lions Distrikta 126 Hrvatska, Vinka Mitrović, dodijelila je dijamantni pin (Centennial award) predsjedniku LC Zagorje, Roberu Kuščaru, za izniman doprinos u jačanju članstva u godini dana. Čestitamo i Robertu!

Svi sudionici RLLI.a, ovom su se prilikom otisnuli i na turistički razgled Rastoka, tzv. "malih Plitvica", mjestu nastalom na susretu dviju rijeka, Slunjčice i Korane.

Sve u svemu jedna vrlo uspjela edukacija u organizaciji GLT teama na čelu sa GLT-ijem Robertom Vulićem