Obraćanje Guvernera Aleka Konića Lionsima i Leićima D-126

Slika korisnika Zlatko Janković-Miloš
Zlatko Janković... 3 srpnja, 2022 - 14:34

Drage prijateljice i prijatelji,

Dragi Lionsi i Leići,

Pozdravljam Vas u svoje osobno ime i ispred svih dužnosnika Distrikta na početku naše zajedničke nastupajuće, a siguran sam uzbudljive, ambiciozne i izazovne godine. Nakon nekoliko godina u kojima nismo mogli djelovati onako kako smo htjeli i zamislili, doista se nadam da smo na pragu boljih vremena.

Zamislili smo jednu lijepu godinu, koja će biti prožeta nastojanjima za povećanjem broja članova, povećanom aktivnošću klubova i njihovom interakcijom, te radom na našoj zajedničkoj humanitarnoj misiji, u okruženju koje jest vrlo zahtjevno i svakako vrlo inspirativno za pružanje svih vidova pomoći. Ovo je misija za svih nas.

Ispred nas je Lions Europa Forum, koji predstavlja najveći izazov sa kojim se naš Distrikt ikada susreo, ali sam isto tako uvjeren, da ovaj izazov pruža velike reputacijske i humanitarne mogućnosti.

Naše zajedničko zadovoljstvo i rad jest svakako zadatak Guvernera i svih dužnosnika Distrikta, ali prije svega svih Vas, koji ćete moći svojom osobnom inicijativom i kreacijom, ugraditi sebe u naš zajednički uspjeh. Dovoljno je da svatko od Vas odvoji samo malo više svojeg vremena i volje za zajednički napor i rezultati će biti izrazito vidljivi.

Svi mi imamo odgovornost  prema velikom trudu koji je proteklih desetljeća ugrađen u naš Distrikt i uvjeren sam da Lionsi Hrvatske imaju veliki potencijal za daljnje iskorake na kvalitativnoj i kvantitativnoj razini.

Upravo temeljem svega navedenog vjerujem u novu ambiciju naše organizacije u ovoj lionističkoj godini i sa velikim entuzijazmom ulazim u naš zajednički poduhvat.

Lijepi pozdrav

Alek Konić

Guverner

Distrikt 126 Hrvatska