Novomarofski Lionsi skupili novac za švedske ljestve

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 12 svibnja, 2015 - 22:35

Osnovnoškolci područne škole Mađarevo obratili su nam se sa za pomoć oko opremanja njihovog sportskog kutka švedskim ljestvama. Naime, PŠ “Mađarevo” nema športsku dvoranu, tako da se nastava tjelesnog za lošeg vremena odvija u školskom hodniku koji nema adekvatnu opremu.

Ideja učenika je bila da izradom i prodajom rukotvorina uskršnje tematike namaknu sredstava za kupnju švedskih ljestvi. Članice našeg Kluba radosno su podržale tu inicijativu te je u ožujku održana kreativna radionica na kojoj su izrađivani razni predmeti s uskršnjim motivima.

Uoči uskršnjih blagdana održana je prigodna prodaja kojom je prikupljeno 2.800,00kn novčanih sredstava kojima su kupljene švedske ljestve. Djelatnici škole montirali su ljestve na opće oduševljenje učenika, a u njihovo zadovoljstvo uvjeri su se i sami Lionsi u simpatičnoj primopredaji koja je održana danas u prostorijama PŠ „Mađarevo“. Ravnatelj škole Anđelko Bošnjak u ovoj je prilici zahvalio je Lionsima, a predsjednik kluba Tomislav Uroić je izrazio zadovoljstvo ovom zajedničkom akcijom te obećao nastavak suradnje.