Mursice balonima obilježile rođendan našega osnivača Melvina Jonesa

Slika korisnika LionsHR Administrator
LionsHR Adminis... 14 siječnja, 2015 - 20:05

Melvin Jones je rođen 13. siječnja 1879. godine. U čast njegova rođendana i skore stote obljetnice osnutka prvoga Lions kluba u Americi, Joe Preston, međunarodni predsjednik,  zamolio je sve Lionse svijeta da obilježe dan njegova rođenja jednim dobrim djelom služenja. Također nas je pozvao da pustimo tisuće balona u tjednu njegova rođenja kako bismo na taj način odali počast našem utemeljitelju.

Članice LC Mursa Osijek, u subotu dana 10. siječnja 2015. godine na Trgu slobode u Osijeku pustile su stotinu žutih i ljubičastih balona u znak zahvalnosti i sjećanja na Melvina Jonesa. Priključili su nam se i građani, a mi smo bile ponosne i sretne što pripadamo jednoj snažnoj humanitarnoj organizaciji koja povezuje ljude i  kontinente naše Zemlje. Pripadati Lionsima je časno i odgovorno, izaziva radost pomaganja i služenja u vremenu kada mnogi trebaju i očekuju našu pomoć.

Zato su naši baloni u ljubičastoj i žutoj, bojama Lionsa, odletjeli visoko u zrak uz poruku: “Ponosno služimo kao dio cjeline!“

Osijek,13.1.2015. godine                                                                                                N.A.