In memoriam Damir Boban

Slika korisnika Edo Kragić
Edo Kragić 2 lipnja, 2024 - 20:48

In memoriam Damir Boban

13.01.1966 - 1.06.2024

Damir Boban rođen je 13. siječnja 1966. godine. Kao diplomirani inženjer prometa radio je u upravi grada Splita, a od 2004. godine uspješno vodi svoju privatnu tvrtku ACORUS d.o.o.. Godine 2001. pridružio se Lionsima kao Charter member Lions kluba Salona Solin. Obnaša funkciju prvog predsjednika kluba, a potom i niz dužnosti u klubu. Ponovno je predsjednik kluba u Lions godini 2016/2017. Za dugogodišnji rad i doprinos u Lionsima dobiva mnogobrojna priznanja i zahvalnice.

Posljednji pozdrav našem Damiru

Dragi naš jedini Damire, neizmjerno nas je rastužio tvoj odlazak. Gruba i teška bolest te prerano zaustavila na tvom putovanju kroz život i otela nam te s ovog svijeta. Pamtit ćemo sva naša zajednička druženja, sve dobro što si učinio za potrebite, ali nadasve tvoju toplu dušu koju si imao za svoju suprugu, djecu, obitelj i drage prijatelje kojima si nesebično davao sve najbolje od sebe.

Jednom riječju, bio si veliki Čovjek…

Iza tebe ostaju mnoga sjećanja na iskreno i toplo prijateljstvo i sva ona lijepa druženja sa tobom. Svojim radom, ali prije svega ljudskim vrlinama ostavio si neizbrisiv trag u povijesti kluba, ali i u našim srcima, pa budi siguran da će nas tvoj vedar duh pratiti i živjeti s nama još jako dugo.

Lions klub Salona Solin izražava najdublje i najiskrenije suosjećanje s obitelji Boban, rodbinom i svim prijateljima našeg dragog Damira.